Web baziranoj aplikaciji za udaljeni pristup dodani su besplatni automatski backup i pohrana podataka. WebEx PCNow sada uključuje i kapacitet od 5GB, bez nadoplate

Glavne značajke/ključne informacije:

  • Rješenje WebEx PCNow sada uključuje 5GB online pohrane, bez nadoplate, kako bi korisnici mogli automatski kreirati pričuvne kopije (backup) sadržaja PC i Mac računala, istovremeno osiguravajući Cloud bazirani pristup i pohranu datoteka u svakom trenutku, sa svakog mjesta.
  • WebEx PCNow donosi snagu Cloud računalstva izravno korisnicima, dajući im nove mogućnosti upravljanja, povećavajući na taj način njihovu produktivnost. Korisniku su njegovi podaci uvijek nadohvat ruke. Nadalje, sadržaj je tako optimiziran da putuje brzo i prilagođen je prikazu na svim uređajima koji podržavaju pristup webu.
  • Uz Ciscovo rješenje za udaljeni pristup računalu WebEx PCNow korisnici su umreženi i njihovi su podaci neprestano zaštićeni, čak i kada su im računala isključena ili nisu spojena s internetom.
  • Potencijal rješenja WebEx PCNow kao ad hoc alata za podršku nadopunjen je mogućnošću udaljene instalacije. Korisnici sada mogu pozvati nekog drugog da podesi njihovo računalo za udaljeni pristup podacima.
  • Nova verzija rješenja WebEx PCNow ima poboljšano korisničko sučelje, s preglednijim zaslonima i čišćim izgledom, što olakšava navigaciju. Korisnici sada imaju integrirani pristup pohranjenim datotekama posredstvom jednog korisničkog sučelja.
  • WebEx PCNow omogućuje korisnicima udaljeni pristup računalu, uključujući pristup desktopu, aplikacijama, datotekama i mreži, kao da se nalaze pred računalom, a da pritom ne moraju putovati do ureda.

Tagovi/ključne riječi:

Cisco, WebEx, teleworking, udaljeni pristup, web conferencing, online collaboration, suradnja na zahtjev, web sastanci, Macintosh, online pohrana, backup datoteka

Linkovi/URL (na engleskom):

Slike:

* Izvješća namijenjena objavi u socijalnim medijima (Social Media Release) donose sažetak najvažnijih informacija i prilagođena su mogućnostima dijeljenja informacija s ljudima širom svijeta te iznošenja stajališta i/ili komentara.

O tvrtki Cisco

Tvrtka Cisco (NASDAQ: CSCO) je vodeći svjetski proizvođač mrežnih rješenja koja mijenjaju način na koji se ljudi međusobno povezuju, komuniciraju i surađuju. Informacije o tvrtki Cisco možete pronaći na internet stranici http://www.cisco.com/hr. Za najnovije vijesti, posjetite stranicu http://newsroom.cisco.com. Za prodaju Ciscove opreme na europskom tržištu zadužena je tvrtka Cisco Systems International BV, organizacija u punom vlasništvu korporacije Cisco Systems, Inc.

Osoba za odnose s javnošću:

Martina Ćurić


Cisco Systems Hrvatska
E: martina.curic@cisco.com
T: 01/4628920