Nova rješenja pomažu vlasnicima malih tvrtki u zaštiti i nadzoru poslovnih objekata

Bežična internetska kamera Linksys by Cisco Wireless Internet Camera (WVC210) te softver za video nadzor namijenjeni su malim poslovnim korisnicima

Glavne značajke/ključne informacije:

  • Tvrtka Cisco predstavlja najnoviju IP kameru Linksys by Cisco Wireless-G PTZ (Pan, Tilt and Zoom) Internet Camera with Audio (WVC210) namijenjenu korisnicima koji spadaju u kategoriju malih tvrtki. Kamera nudi mnoštvo naprednih značajki i sofisticirani softver za video nadzor koji se isporučuje besplatno uz kupnju kamere.
  • Nadzorna bežična kamera Linksys by Cisco WVC210 prilagodljivih karakteristika namijenjena je poslovnim i sigurnosnim aplikacijama te omogućuje malim tvrtkama i distributerima povoljno ali moćno rješenje za nadzor i praćenje.
  • WVC210 se može postaviti na stol ili na zid te tako omogućiti vlasnicima malih tvrtki nadzor i zaštitu poslovnih objekata s udaljene lokacije uz pomoć live streaming video sadržaja i dvosmjernog prijenosa audio sadržaja. Pored toga, korisnici u stvarnom vremenu primaju email obavijesti o detektiranim događajima.
  • Vlasnici malih tvrtki mogu koristiti WVC210 kameru kao rješenje fizičke zaštite za sprječavanje gubitka, zaštitu i sigurnost te za udaljeni nadzor lokacija visokog prometa i visoke vrijednosti kao što su prodajna mjesta, predvorja, mjesta isporuke i glavni ulazi. Jedna od značajki ovog rješenja je učinkovit rad kod slabe osvijetljenosti, što ga čini pogodnim za skladišta, urede ili noćno snimanje.
  • Zajedno s kamerom kupcima se isporučuje LBAVMS16 softver za video nadzor sa značajno proširenim mogućnostima u odnosu na prijašnje verzije – s mogućnošću istovremenog nadzora, snimanja i upravljanja sa 16 kamera. Softver radi sa svim kompatibilnim proizvodima iz asortimana Linksys by Cisco Business Series Surveillance Products.
  • Kamera WVC210, koja sadrži i softver LBAVMS16, dostupna je trenutno kod distributera i odabranih partnerskih prodavača.

Tagovi/ključne riječi:

Linksys by Cisco, kamera, mali korisnici, nadzor, zaštita, praćenje, video, bežično, WVC 210, LBAVMS16, Linksys by Cisco Business Series Surveillance.

Linkovi/URL:

* Izvješća namijenjena objavi u socijalnim medijima (Social Media Release) donose sažetak najvažnijih informacija i prilagođena su mogućnostima dijeljenja informacija s ljudima širom svijeta te iznošenja stajališta i/ili komentara.


slika

O tvrtki Cisco

Tvrtka Cisco (NASDAQ: CISCO) je vodeći svjetski proizvođač mrežnih rješenja koja mijenjaju način na koji se ljudi međusobno povezuju, komuniciraju i surađuju. Informacije o tvrtki Cisco možete pronaći na internet stranici http://www.cisco.com/hr. Za najnovije vijesti, posjetite stranicu http://newsroom.cisco.com. Za prodaju Ciscove opreme na europskom tržištu zadužena je tvrtka Cisco Systems International BV, organizacija u punom vlasništvu korporacije Cisco Systems, Inc.

Osoba za odnose s javnošću:

Martina Ćurić


Cisco Systems Hrvatska
E: macuric@cisco.com
T: 01/4628920