Publikacije SC Magazine, Information Security Magazine, InfoWorld i Network World dodijelile su priznanja tvrtki IronPort kao vodećoj tvrtki u struci

SAN BRUNO, Kalifornija –– Tvrtka IronPort Systems, vodeći proizvođač rješenja za zaštitu od virusa, neželjene pošte i spywarea za tvrtke koja djeluje u sastavu Cisca, javnosti je predstavila priznanja koja je osvojila kao "najbolja tvrtka u svojoj klasi" prema izboru čitatelja, kao i priznanja dodijeljena na temelju ocjenjivanja proizvoda i usluga od strane vodećih stručnih publikacija. Rješenja tvrtke IronPort koja su u travnju nagrađena su C-Series proizvodi i X-Security uređaji kao i SenderBaseTM, najveća mreža za nadzor elektroničke pošte i internetskog prometa na svijetu.

Tvrtka je osvojila prestižnu nagradu časopisa SC Magazine za "najbolji sigurnosni uređaj" i nagradu časopisa Information Security Magazine prema izboru čitatelja, a njezina je SenderBase mreža uvrštena među 20 najkorisnijih sajtova za IT sigurnost prema mišljenju publikacije Network World. Pored toga, publikacija InfoWorld je u svom nedavno objavljenom pregledu rješenja za zaštitu elektroničke pošte navela proizvod C100 tvrtke IronPort kao rješenje s najmanje lažno pozitivnih nalaza među svim ostalim sličnim proizvodima.

"Od osnutka kompanije naš primarni cilj je ponuditi tržištu proizvode koji rješavaju sve promjenjivije sigurnosne prijetnje, istovremeno osiguravajući najbolje i tehnološki najinovativnije proizvode za naše korisnike", izjavio je Tom Gillis, potpredsjednik marketinga tvrtke IronPort. "Počašćeni smo što smo primili ova iznimna priznanja od strane vodećih stručnih publikacija i njihovih čitatelja."

O tvrtki Cisco

Tvrtka Cisco (NASDAQ: CISCO) je vodeći svjetski proizvođač mrežnih rješenja koja mijenjaju način na koji se ljudi međusobno povezuju, komuniciraju i surađuju. Informacije o tvrtki Cisco možete pronaći na internet stranici http://www.cisco.com/hr. Za najnovije vijesti, posjetite stranicu http://newsroom.cisco.com. Za prodaju Ciscove opreme na europskom tržištu zadužena je tvrtka Cisco Systems International BV, organizacija u punom vlasništvu korporacije Cisco Systems, Inc.

O Tvrtki IronPort Systems

IronPort Systems poslovna je jedinica tvrtke Cisco Systems, Inc. Tvrtka IronPort vodeći je proizvođač rješenja za zaštitu od virusa, neželjene pošte i spywarea za organizacije svih veličina, od malih tvrtki do korporacija na popisu Global 2000. Proizvodi tvrtke IronPort koriste mrežu SenderBase®, najveću bazu podataka i mrežu za detekciju prijetnji putem weba ili elektroničke pošte na svijetu.

Proizvodi tvrtke IronPort su inovativni i jednostavni za upotrebu, te pružaju vrhunske performanse i igraju kritičnu ulogu u mrežnoj infrastrukturi tvrtki. Za više informacija o proizvodima i uslugama tvrtke IronPort, posjetite internetske stranice: http://www.ironport.com/.

Osoba za odnose s javnošću:

Mirela Beširević


Cisco Systems Hrvatska
E: mbesirev@cisco.com
T: 01/4628934

Dodatne informacije:

Nagrade:

1) Readers' Trust Award časopisa SC Magazine

Tvrtka IronPort osvojila je zlatnu nagradu u sklopu natječaja 2008 Readers' Trust Award publikacije SC Magazine u kategoriji rješenja za zaštitu elektroničke pošte. Čitatelji časopisa SC Magazine kao najveći stručnjaci za informatičku tehnologiju i zaštitu odabrali su proizvode tvrtke IronPort iz C-serije i X-serije među brojnom konkurencijom. Nagrade publikacije SC Magazine skreću pozornost na najbolja rješenja, usluge i stručnjake istovremeno odajući priznanje najvećim postignućima i tehničkoj izvrsnosti u području informatičke zaštite. S više od 600 prijava u 30 kategorija, ovogodišnje nagrade časopisa SC Magazine imale su dosad najveći broj prijavljenih nominacija otkad je nagrada utemeljena prije jedanaest godina.

2) Reader's Choice Award časopisa Information Security Magazine

Zbog vrhunske sposobnosti tvrtke IronPort da blokira neželjenu elektroničku poštu, spriječi phishing napade i zaustavi viruse, korisnici i čitatelji časopisa Information Security Magazine nagradili su tvrtku u kategoriji uređaja za zaštitu elektroničke pošte. Više od 1600 glasača složilo se da zbog jednostavnosti upotrebe i besprijekorne integracije s drugim sustavima za poruke, proizvodi tvrtke IronPort zaslužuju mjesto na samom vrhu. Čitatelji časopisa Information Security kao i posjetitelji internetskih stranica SearchSecurity.com glasovali su za svoje favorite među ukupno 360 proizvoda za zaštitu u kategorijama hardvera i softvera. Kriteriji za glasovanje temeljili su se na operativnim kapacitetima unutar okruženja glasača, kao što su jednostavnost upotrebe, vrijednost, podrška i dr.

3) Najkorisnije internetske stranice za IT sigurnost prema odabiru publikacije Network World

SenderBase mreža tvrtke IronPort nagrađena je od strane stručnjaka publikacije NetworkWorld zbog opsežnih informacija o zaštiti, korisnih upozorenja, temeljitih izvješća, mjesečnog biltena o zaštiti, tehničkih uputa i izvješća iz Cisco® IntelliShield.

4) Pregled proizvoda za zaštitu elektroničke pošte objavljen u publikaciji InfoWorld

Publikacija InfoWorld je u svom pregledu rješenja za zaštitu elektroničke pošte objavljenom 9. travnja 2008. godine istaknula proizvod C100 tvrtke IronPort kao rješenje s najmanje lažno pozitivnih nalaza, bez kritičnih lažno pozitivnih nalaza. Pored toga, InfoWorld također navodi da C100 sadrži iznimne značajke, uz visoku točnost i jednostavnost primjene.