Zagreb – CS Computer Systems d.o.o. danas je objavio da je dobio srebrni certifikat tvrtke Cisco Systems, Inc. Cisco certifikacijski program za partnere osigurava potrebne resurse pomoću kojih će CS Somputer Systems razviti stručna znanja u području prodaje, implementacije i podržavanja Cisco mrežnih rješenja. Cisco srebrnim certifikatom CS Computer Systems kupcima osigurava vrhunska znanja i sposobnosti u podržavanju mrežnih rješenja.

“Cilj certifikacijskog programa je razvijanje stručnosti naših partnerskih tvrtki”, izjavio je Edzard Overbeek, potpredsjednik zadužen za komercijalne operacije, poslovanje Linksysa i za partnerske tvrtke na tržištima Europe, Srednjeg Istoka i Afrike, u tvrtki Cisco Systems Inc. “Dobivanje srebrnog certifikata odražava predanost tvrtke CS Computer Systems da svojim korisnicima isporučuje najbolja mrežna znanja i usluge.”

Cisco certifikacijski program pruža partnerskim tvrtkama mogućnost vrhunske edukacije i usvajanje tehničkih i prodajnih vještina. Program također predstavlja jamstvo da će partnerske tvrtke konzistentno pružati svojim korisnicima vrhunsku podršku, pridržavajući se strogih standarda u području mrežnih znanja i sposobnosti podržavanja.

Ciscovi certificirani partneri mogu iskoristiti brojne prednosti sudjelovanja u programu kao što su uvrštenje u pretraživač Cisco partnera (Cisco Partner Locator), kako bi ih potencijalni kupci lakše mogli pronaći, pristup Ciscovim zaštićenim stranicama na internetu koje sadrže korisne informacije o edukacijama, marketinške i prodajne alate kao i informacije o događanjima i seminarima te veći pristup Cisco tehničkoj podršci i informacijama o proizvodima.

O tvrtki CS Computer Systems d.o.o.
CS Computer Systems pruža integrirane informacijske usluge, od uvođenja i održavanja računalnih i audiovideo sustava do savjetovanja o optimalnoj uporabi informacijskih tehnologija. Kroz 17 godina rada, stekli smo bogato iskustvo pomoću kojeg svojim klijentima nudimo više od sustava koji provjereno funkcionira – sustav koji stvara dodanu vrijednost. CS Computer Systems je autorizirani partner brojnih renomiranih proizvođača hardvera i softvera, kao što su Cisco, HP, Microsoft Corporation, Avid Technology, Digidesign, Chyron Corporation, Netia, Check Point Software Technologies, RSA Security, TrendMicro i ostali. Više na www.cs.hr.

O tvrtki Cisco Systems

Tvrtka Cisco (NASDAQ: CSCO) je vodeći svjetski proizvođač mrežnih rješenja koja mijenjaju način na koji se ljudi međusobno povezuju, komuniciraju i surađuju. Informacije o tvrtki Cisco možete pronaći na internetskoj stranici www.cisco.com/hr. Za najnovije vijesti, posjetite stranicu http://newsroom.cisco.com. Za prodaju Ciscove opreme na europskom tržištu zadužena je tvrtka Cisco Systems International BV, organizacija u punom vlasništvu korporacije Cisco Systems, Inc.

Osoba za odnose s javnošću:
Adrian Bobanović

Cisco Systems Hrvatska
E: abobanov@cisco.com
T: 01/4628901