Zagreb, 25. srpnja 2006. - Dosegnuvši zahtjevne kriterije Cisco Systems korporacije, tvrtka Combis d.o.o. dobila je prestižni Gold partner certifikat tvrtke Cisco Systems. Neki od kriterija potrebnih za stjecanje prestižnog certifikata su izvanredna razina zadovoljstva korisnika, ulaganje u obrazovanje zaposlenika, podrška i specijalizacija.

Cisco partnerski program (Cisco Channel Partner Program) nudi svojim ovlaštenim partnerima najsuvremeniji tehnički trening i svu potrebnu edukaciju stručnjaka koji sudjeluju u procesu prodaje. Status zlatnog partnera (Gold Certified Partner) zaslužuju tvrtke koje su postigle najvišu razinu partnerskih kriterija. Tvrtka Cisco Systems na godišnjoj razini provjerava da li je podrška certificiranih partnera na najvišem nivou u industriji i da li se implementira u skladu s zahtjevnim Ciscovim standardima za mrežnu ekspertizu i sposobnost podrške korisnicima. Jedan od preduvjeta za dobivanje spomenutog certifikata su i najbolje obučeni mrežni stručnjaci, koji su sposobni dokazati potrebnu razinu znanja u planiranju, osmišljavanju, provedbi i podršci Cisco mrežnih rješenja. Nakon IBM Hrvatska, RecroNET-a i Versa, Combis je četvrti Cisco Gold Partner u Hrvatskoj. Ovaj certifikat je još jedno priznanje Combisu koji je već vlasnik Cisco Systems Integrator certifikata, kao i Cisco Advanced Technology Partner za IP kontakt centre.

"Tvrtka Combis usredotočena je na širenje i poboljšanje usluga želeći time povećati kvalitetu i broj ponuđenih rješenja te zahtjeve korisnika. Izuzetno nam je zadovoljstvo što je Cisco prepoznao naše vrijednosti i dodjelio nam najviši partnerski status," rekao je predsjednik Uprave Combisa Ivan Gabrić.

Direktor Cisco Systems Hrvatska Igor Meleš dodao je kako je Combis ispunio sve zahtjeve za zaposlenike, podršku, specijalizacije i zadovoljstvo korisnika za stjecanje GOLD certifikata. "Pokazavši da je kvalificiran za prodaju, postavljanje i podršku Cisco rješenja COMBIS je zaslužio Cisco GOLD certifikat te se radujemo budućoj suradnji", zaključio je Meleš.

Combis d.o.o.
COMBIS integrira, savjetuje, razvija, uvodi i održava potpuna informatičko-aplikativno-komunikacijska rješenja izrađena prema specifičnim zahtjevima korisnika. Uz aplikativna rješenja i ICT tehnologiju, COMBIS nudi i savjetodavne usluge, te je jedna od rijetkih tvrtki koje mogu ponuditi cjelovito poslovno rješenje.
Za više informacija posjetite www.combis.hr.

O tvrtki Cisco Systems
Cisco Systems, Inc. (NASDAQ.CSCO) je vodeće poduzeće na području mrežnih rješenja za internet. Novosti i informacije su na internetskoj stranici www.cisco.com/news. Za prodaju Ciscove opreme na europskom tržištu zadužena je tvrtka Cisco Systems International BV, organizacija u punom vlasništvu korporacije Cisco Systems, Inc.
Cisco, Cisco Systems, PIX, IOS i logotip Cisco Systems su registrirani zaštitni znakovi poduzeća Cisco Systems, Inc. i/ili njegovih podružnica u SAD-u i drugim državama. Svi drugi zaštitni znakovi spomenuti u ovom dokumentu vlasništvo su odgovarajućih poduzeća i ustanova.

Osoba za odnose s javnošću:
Adrian Bobanović

Cisco Systems Hrvatska
E: abobanov@cisco.com
T: 01/4628901