Ciscov sustav za integraciju glasa, vedea i podataka proglasili najboljim rješenjem na sajmu VoiceCon

SAN JOSE, Kalifornija – Tvrtka Cisco Systems objavila je da je osvojila nagradu "2006 Best in VoiceCon" za sustav objedinjene komunikacije (Cisco Unified Communications system), IP komunikacijski sustav sljedeće generacije koji spaja glas, video i podatke, kojeg je tvrtka Cisco nedavno plasirala na tržište.

Na sajmu VoiceCon, jedne od vodećih svjetskih konferencija iz područja poslovne komunikacije demonstriran je rad novog sustava u sklopu prezentacije gospodina Johna Chambersa, predsjednika i glavnog izvršnog direktora tvrtke Cisco. Za dobitnika nagrade glasuju sami sudionici sajma. Ciscov sustav objedinjene komunikacije prepoznat je zbog svojih dojmljivih glasovnih komunikacijskih rješenja.

"Izuzetna nam je čast što su sudionici sajma odabrali upravo Ciscov sustav objedinjene komunikacije za nagradu Best in VoiceCon”, izjavio je Donald R. Proctor, viši potpredsjednik Ciscova odjela za glasovnu tehnologiju. "Ova nagrada predstavlja potvrdu naše strategije korištenja snage IP mreže za rušenje barijera između konvencionalnih komunikacijskih rješenja, informacijskih sustava i poslovnih procesa."

Sustav objedinjene komunikacije novi je set glasovnih, podatkovnih i video proizvoda i aplikacija izrađenih s namjerom da omoguće bolju komunikaciju za organizacije svih veličina. To je prvi pravi IP komunikacijski sustav druge generacije koji ne osigurava samo telefonske usluge, već donosi bogato komunikacijsko okruženje koje direktno spaja glas, video i podatke u jedan sustav radi boljeg upravljanja poslovnim procesima.

O tvrtki Cisco Systems
Cisco Systems, Inc. (NASDAQ.CSCO) je vodeće poduzeće na području mrežnih rješenja za internet. Novosti i informacije su na internetskoj stranici www.cisco.com/news. Za prodaju Ciscove opreme na europskom tržištu zadužena je tvrtka Cisco Systems International BV, organizacija u punom vlasništvu korporacije Cisco Systems, Inc.
Cisco, Cisco Systems, PIX, IOS i logotip Cisco Systems su registrirani zaštitni znakovi poduzeća Cisco Systems, Inc. i/ili njegovih podružnica u SAD-u i drugim državama. Svi drugi zaštitni znakovi spomenuti u ovom dokumentu vlasništvo su odgovarajućih poduzeća i ustanova.

Osoba za odnose s javnošću:

Adrian Bobanović

Cisco Systems Hrvatska
E: abobanov@cisco.com
T: 01/4628901