Učinkovito rješenje za kvalitetnu pohranu i upravljanje podacima

SUNNYVALE, Kalifornija – Network Appliance Inc., vodeća tvrtka u području naprednih mrežnih rješenja za pohranu, objavila je da je proizvod Cisco MDS 9020 Series Fabric preklopnik za NetApp SAN rješenja (rješenja za mrežnu pohranu) sad dostupan na tržištima širom svijeta. Ciscov preklopnik u kombinaciji s rješenjem za mrežnu pohranu tvrtke NetApp idealno je rješenje za male i srednje velike tvrtke, jer omogućuje učinkovito upravljanje troškovima te jednostavnu primjenu i administraciju, a podmiruje sve potrebe korisnika vezane uz sređivanje pohrane i upravljanje podacima.

Zajedno s proizvodom Cisco MDS 9020, NetApp SAN rješenja korisnicima pružaju jedinstvenu kombinaciju visoke izvedbe, snage i jednostavne primjene na računalnim platformama Microsoft Windows, SUN Solaris, HP/UX, IBM AIX, Novell NetWare i Linux. Proizvod Cisco MDS 9020 je 20-portni Fibre Channel SAN preklopnik s automatskim podešavanjem količine protoka podataka, koji se podudara sa svim preklopnicima iz Cisco MDS 9000 asortimana i NetApp uređajima za pohranu. Osigurava nadogradnju i zaštitu ulaganja kakvu iziskuju organizacije koje namjeravaju u budućnosti razvijati svoju mrežnu pohranu.

"Tvrtke NetApp i Cisco ulažu zajedničke napore u proširenje portfelja SAN rješenja za podatkovne centre", izjavio je Patrick Rogers, potpredsjednik zadužen za proizvode i suradnju s partnerima u tvrtki Network Appliance. "Preklopnik Cisco MDS 9020 korisnicima NetApp rješenja osigurat će izvrstan omjer cijene, izvedbe i i funkcionalnosti, inače rezerviranih za velike tvrtke".

"Zajedničkim nastojanjima tvrtke Cisco i NetApp isporučuju malim i srednje velikim tvrtkama SAN rješenja za pohranu koja osiguravaju prilagodljivost, nadogradnju i jednostavnost primjene, potrebne za sređivanje i i učinkovito upravljanje pohranom podataka", izjavio je Ed Chapman, viši direktor Ciscovog poslovnog područja za upravljanje podacima, podatkovne centre i pohranu.

NetApp također pruža usluge dizajniranja i ugradnje SAN rješenja koja pomažu korisnicima u stvaranju detaljno razrađenog plana razvoja kada se NetApp Fibre Channel SAN ili IP SAN sustavi pohrane integriraju u postojeće informatičko okruženje. Zahvaljujući uslugama tvrtke osiguran je nesmetan i učinkovit razvoj rješenja, u potpunosti se iskorištavaju inovativne značajke proizvoda i povećava ukupna iskoristivost uz gotovo neznatan prekid rada sustava u trenutku integracije.

O tvrtki Network Appliance

Network Appliance vodeća je svjetska tvrtka u području jednoobraznih rješenja pohrane za kompanije koje danas sve više ovise o učinkovitom upravljanju podacima. Od svog osnutka 1992. godine, tvrtka Network Appliance napravila je brojne iskorake u tehnološkim rješenjima, proizvodima i suradnji s partnerskim tvrtkama s ciljem pojednostavljenja upravljanja podacima. Više informacija o rješenjima i uslugama tvrtke Network ApplianceTM možete pronaći na www.netapp.com.

O tvrtki Cisco Systems

Cisco Systems, Inc. (NASDAQ.CSCO) je vodeće poduzeće na području mrežnih rješenja za internet. Novosti i informacije su na internetskoj stranici www.cisco.com/news. Za prodaju Ciscove opreme na europskom tržištu zadužena je tvrtka Cisco Systems International BV, organizacija u punom vlasništvu korporacije Cisco Systems, Inc.
Cisco, Cisco Systems, PIX, IOS i logotip Cisco Systems su registrirani zaštitni znakovi poduzeća Cisco Systems, Inc. i/ili njegovih podružnica u SAD-u i drugim državama. Svi drugi zaštitni znakovi spomenuti u ovom dokumentu vlasništvo su odgovarajućih poduzeća i ustanova.

Osoba za odnose s javnošću:
Adrian Bobanović
Cisco Systems Hrvatska
E: abobanov@cisco.com
T: 01/4628901