Guest
Cisco Expo 2009

Poštovani,

Zadovoljstvo mi je pozvati Vas na 8. Cisco Expo konferenciju koja će se održati od 01. – 03. travnja u hotelu Croatia u Cavtatu. Cisco Expo je najvažnija konferencija posvećena mrežnim tehnologijama u Hrvatskoj.

Slogan konferencije "Experience Today the Network of Tomorrow" prenosi Ciscovu viziju poslovanja u kojoj naše iskustvo i znanje stvara mrežu budućnosti koja će biti platforma za uspješne i produktivne poslovne procese.

Pripremili smo za Vas dva konferencijska dana sa Cisco konzultantima i djelatnicima hrvatskog Cisco ureda. Kao i svake godine na konferenciji okupljamo i naše krajnje korisnike te tvrtke partnere u raznim poslovnim i socijalnim programima.

Uz novosti u tehnologijama namijenjenima pružateljima telekomunikacijskih usluga kao što je predstavljanje usmjeritelja budućnosti predstavit ćemo niz tehnologija namijenjenih konsolidiranju i unaprjeđivanju poslovanja kroz napredna rješenja za podatkovne centre te kolaborativna rješenja namijenjena malim, srednjim ali i velikim organizacijama.

U tri niza predavanja i izložbenim prostorom naših tehnoloških partnera prezentirat i demonstrirat ćemo poslovna rješenja u sljedećim grupama tehnologija:

  • Network Systems
  • Unified Communications
  • Security
  • Data Center
  • Wireless & Mobility

Pridružite nam se i vidimo se u Cavtatu,

Igor Meleš
Generalni direktor
Cisco Hrvatska