[an error occurred while processing this directive]
Terveydenhuolto, opetus, tuotanto ja muut toimialat

Telepresence eri toimialoille

Telepresence muovaa organisaation viestintää ja tehostaa liiketoimintaa. Toimialoilla, kuten opetuksessa, terveydenhuollossa, vähittäismyynnissä ja tuotannossa toimintamallien muuttaminen telepresencellä voi olla perustavanlaatuista ja aidosti merkityksellistä. Eri toimialojen asiantuntijat ympäri maailman voivat telepresence-ratkaisun ansiosta olla yhteydessä kasvokkain sairaala- ja luokkahuoneisiin, tuotantolinjoihin ja jopa koteihin. Cisco TelePresence -järjestelmät voidaan räätälöidä eri toimialojen erityisvaatimusten mukaan, ja ne auttavat parantamaan terveydenhuollon laatua ja oikea-aikaisuutta, laajentamaan oppilaitosten tarjontaa ja kurssien saatavuutta tai parantamaan tuotannon tehokkuutta. Telepresence lisää henkilökohtaista tehokkuutta, asiantuntemuksen jakaminen on helppoa ainutlaatuisella tavalla, minkä ansiosta ihmiset voivat olla tavata tuhansienkin kilometrien päästä.

Opetus- ja koulutuspuoli

Olipa kyse etäopiskelusta online-kursseineen tai luentojen arkistoinnista myöhempää hyödyntämistä ajatellen, Ciscon telepresence-ratkaisuista löytyy vastaus yksilöllisiin etäopiskelutarpeisiin.

Terveydenhuolto

Cisco yhdistää lääkärit ja potilaat, yksityiset klinikat ja sairaalat sekä spesialistit ja lääkärikeskukset ympäri maailman. Telepresence-ratkaisuista on nopeasti tulossa keskeinen työkalu terveydenhuollon parissa. Pian potilaan tarvitsemat palvelut ovat saatavilla rajoituksetta aina ja kaikkialla.

Rahoitus

Rahoitusjohtajat keskustelevat ajan kannalta tärkeistä investointimahdollisuuksista päivittäin eri puolilla maailmaa. Oikean tiedon saaminen nopeasti on ehdottoman tärkeää. Telepresencen ansiosta rahoitusalan yritykset voivat jakaa tietoa ja vastata kysymyksiin tehokkaasti ja tarjota monipuolisempaa palvelua laaja-alaisemmin.

Tuotanto

Saattamalla projektitiimit ja asiantuntijat yhteen useammin ja edullisemmin yritykset voivat lyhentää tuotantoaikoja ja nopeuttaa tuotteen viemistä markkinoille. Cisco TelePresence auttaa parantamaan tiedonkulkua ja välittömän palautteen saamista, minkä ansiosta kehitystiimit voivat työskennellä nopeammin.

Julkinen sektori

Valtion virastot ympäri maailman käyttävät visuaalista viestintää nopeuttaakseen päätöksentekoa, parantaakseen henkilöstön mahdollisuuksia asiantuntijoiden ja tiedon käyttämiseen ja tarjotakseen tosiaikaisia, vaikkapa yleistä turvallisuutta koskevia tietoja. Julkisen sektorin virastot haluavat tähdätä tosiaikaisuuteen, he ovat laajentaneet videoviestinnän päivittäistä ja tehtäväkohtaista käyttöä tehokasta etäviestintää ajatellen. Cisco räätälöi alan parhaimmat ratkaisut äänen, videon ja verkkotoimintojen yhdistämiseksi ja ominaisuuksien käyttämiseksi kaikissa ympäristöissä julkisen sektorin sovellustarpeiden mukaisesti.

Muut toimialat

Cisco TelePresencen ja yhteistyöteknologioiden käyttömahdollisuudet ovat rajattomat.

[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]
Parhaat Telepresence-twiitit

Twitter-logo