[an error occurred while processing this directive]
Telepresence merkitsee muutakin kuin perinteisiä kokouksia

Telepresence merkitsee muutakin kuin perinteisiä kokouksia. Ihmiset eri toimialoilla käyttävät sitä täysin uusilla ja innovatiivisilla tavoilla, olipa kyseessä sitten etäopiskelu, puhelimessa annettava lääketieteellinen neuvonta, johtotason tapaaminen tai kaikkea siltä väliltä. Ihmiset tekevät yhteistyötä henkilökohtaisemmalla ja vaikuttavammalla tasolla sekä pääsevät paikkoihin ja tapaamisiin, jotka on ennen pitänyt organisoida hyvissä ajoin. Seuraavassa on esitelty muutamia käyttömahdollisuuksia. Miten telepresence-ratkaisua voidaan käyttää?

Yhteys maailmanluokan urheilijaan

David Beckham on yksi maailman kuuluisimmista jalkapalloilijoista. Hän keskusteli samanaikaisesti kasvotusten yli 20 maassa sijaitsevien faniensa kanssa ja vastaili kysymyksiin henkilökohtaisesti.

Lisätietoja

Syvänmerentutkimus

Telepresence-ratkaisu, teräväpiirtokamerat, etäohjatut vedenalaiset ajoneuvot (ROVit) ja alan huippua edustava verkostoituminen mahdollistavat sen, että asiantuntijat pystyvät luotaamaan meren syvyyksiä ja kertomaan löydöistään muille reaaliaikaisesti kuivalta maalta käsin.

Lisätietoja

Yhteistyötä muodin parissa

Tommy Hilfiger esitteli maailman ensimmäiset virtuaaliset sovitushuoneet, mikä mahdollisti välittömän maailmanlaajuisen henkilökohtaisen viestinnän ja yhteistyön muotisuunnittelijoiden ja tuotantolaitosten kesken. Ratkaisu yhdistää tällä hetkellä toimistot Amsterdamissa, New Yorkissa, Hong Kongissa ja Tokiossa.

Lisätietoja

Kirjan julkistamistilaisuus

Kirjailija Adrian Ott uudisti kirjan julkistamiskiertueen isännöimällä kirjan julkistamistilaisuutta videoneuvottelemalla telepresence-teknologian avulla. Yli 100 henkilöä, mukaan lukien monet Piilaakson tunnetut henkilöt ja tiedotusvälineiden edustajat, kerääntyivät The 24-Hour Customer -kirjan julkistamistilaisuuteen hyödyntämällä viestintäteknologioita.

Lisätietoja

Yhdet tanssiharjoitukset eri puolilta maailmaa

Telepresence yhdisti ensimmäisiin virtuaalisiin tanssiharjoituksiin osallistuneet nuoret tanssijat Shangain Children's Palacessa ja National Dance Institutessa (NDI) New Yorkissa.

Lisätietoja

Maailmanennätyksen tekeminen

Singaporelainen taiteilija Peter Draw järjesti maailman suurimman taideluennon telepresence-ratkaisulla tuoden yhteen yli 1 893 ihmistä Aasian ja Tyynenmeren maista, Kiinasta, Japanista ja Yhdysvalloista.

Lisätietoja

Telepresencen ohella videoratkaisuista kokonaisuudessaan tulee yhä pysyvämpi osa toimintamalleja. Tutustu yritysten videoratkaisujen käyttökokemuksiin.

[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]