Lehdistötiedote

06.02.2009

Cisco hopeasijalle ’Suomen parhaat työpaikat 2009’ -tutkimuksessa
Heti toiseksi pienten organisaatioiden sarjassa

Cisco sijoittui toiseksi Suomen parhaat työpaikat 2009 -tutkimuksessa. Suomen Cisco osallistui tutkimukseen ensimmäistä kertaa ja nappasi hopeasijan pienten organisaatioiden sarjassa.

”Cisco on suuri globaali yritys, mutta olemme pystyneet toiminnassamme hyödyntämään pienen yrityksen parhaat puolet, eli tiiviin yhteenkuuluvuuden, nopean ja avoimen kommunikoinnin sekä nopean reagoinnin ulkoisiin ja sisäisiin merkkeihin. Tässä on tärkeässä roolissa ollut uusien teknologioiden ja viestintäkeinojen nopea käyttöönotto. Tärkeintä kuitenkin on henkilöstön yhteen hiileen puhaltaminen ja ’kaveria ei jätetä’ -mentaliteetti. Ciscoa ei suotta kutsuta isoksi start-upiksi”, kertoo Suomen Ciscon toimitusjohtaja Esa Korvenmaa.

Seitsemäs peräkkäinen Suomen parhaat työpaikat -tutkimus on tuloksiltaan kaikkien aikojen kovatasoisin. Tutkimuksen 97 osallistujasta listalla julkaistiin 36 parasta.

”Tutkimuksen perusteella Ciscolla on kristallinkirkas missio, jota viedään eteenpäin vahvoin johtamiskäytännöin. Cisco on huippuammattilaisten organisaatio, josta huokuu voittamisen halu”, sanoo Great Place to Work -Instituutin Suomen toimitusjohtaja Asta Rossi.

“Hyvän työpaikan rakentaminen on mahdollista myös vaikeina aikoina ja juuri tällaisina haasteellisina hetkinä todellinen johtamisosaaminen punnitaan. On huikeaa voida todeta, että tutkimiemme organisaatioiden johtaminen on tällä hetkellä laadukkaampaa kuin koskaan aiemmin”, Rossi jatkaa.

Suomen parhaat työpaikat 2009, pienten organisaatioiden sarja:
1. SICK Oy
2. Cisco Systems Finland Oy
3. Saranen Consulting Oy

Lisätietoja vuoden 2009 tuloksista on saatavilla osoitteessa:
http://www.greatplacetowork.fi/best/list-fi.htm

Lisätietoja tutkimuksesta on saatavilla osoitteessa:
http://www.greatplacetowork.fi/best/index.php

Lisätietoja:

Great Place to Work Institute Finland
toimitusjohtaja Asta Rossi
puh. 041 548 9995
arossi (at) greatplacetowork.fi

Cisco Systems Finland Oy
toimitusjohtaja Esa Korvenmaa
puh. 0204 7061
esa.korvenmaa (at) cisco.com

###

Parhaat työpaikat -tutkimus on maailman laajin vuosittainen työpaikkaselvitys, jonka puolueeton tutkimus- ja konsultointiyritys Great Place to Work® Institute toteuttaa yli 40 maassa. Selvitys perustuu yli 25 vuoden tutkimustyössä kehitetylle globaalille hyvän työpaikan standardille. Suomen parhaat työpaikat valitaan pääosin organisaatioiden omien työntekijöiden mielipiteiden perusteella. 2/3 pisteytyksestä muodostuu henkilöstölle tehtävän kyselyn perusteella. Loput, 1/3 pisteistä muodostuu organisaation johtamiskäytännöistä. Kaikista osallistujista julkaistaan parhaat työpaikat -listalla paras kolmannes. Osallistujat julkaistaan kolmessa sarjassa: pienten organisaatioiden sarja (15-49 työntekijää), yleinen sarja (50-500 työntekijää) ja suurten organisaatioiden sarja (yli 500 työntekijää). www.greatplacetowork.fi

Cisco Systems (NASDAQ: CSCO) on maailman johtava tietoverkkoratkaisujen toimittaja. Ciscon ratkaisuihin perustuvat tietoverkot mahdollistavat puheen, datan ja videokuvan turvallisen välittämisen ja jakamisen ajasta tai paikasta riippumatta. Ciscon kehittämät laitteet, ohjelmistot ja palvelut auttavat ihmisiä monipuolistamaan viestintäänsä ja vuorovaikutustaan tietoverkkojen välityksellä. Lisätietoa Ciscosta löytyy osoitteista http://newsroom.cisco.com ja suomeksi www.cisco.fi.