Lehdistötiedote

07.01.2009

Sean Paul rakentaa verkkoyhteisönsä Ciscon alustalle
Cisco Eos tarjoaa media- ja viihdeyhtiöille valmiin Web 2.0 -alustan verkkoyhteisöjen luomiseen

Cisco on julkistanut media- ja viihdeyhtiöille tarkoitetun Web 2.0 -alustan verkkoyhteisöjen luomiseen. Cisco Eos -ohjelmistoalustalla voi luoda, hallita ja laajentaa verkkopalveluja media- ja viihdeyhtiöiden artisteille ja tuotannolle.

Cisco Eos yhdistää sosiaalisen verkostoitumisen, sisällönhallinnan sekä sivustonhallinnan yhteen ympäristöön. Ratkaisulla mediayhtiöt voivat luoda kuluttajille suosikkiartistien  yhteisöjä. Ensimmäiset yhteisönsä julkaisseet artistit ovat musiikkiyhtiö Warner Musicin jamaikalainen reggae-/dancehall-artisti Sean Paul (www.allseanpaul.com) ja irlantilainen R&B-singer/songwriter Laura Izibor (www.lauraizibor.com).

Cisco Eos-alustaa tarjotaan Software-as-a-Service (SaaS) -ratkaisuna eli ohjelmisto on saatavilla käyttötarpeen mukaan kokonaispalveluna verkon kautta. Se on standardipohjainen, joten se integroituu Ciscon tuleviin teknologioihin ja ratkaisuihin

Lisätietoja:
Cisco Systems Finland Oy, puh. 0204 7061
tekninen johtaja Tommi Saxelin
tommi.saxelin (at) cisco.com

Alkuperäinen englanninkielinen tiedote:
http://newsroom.cisco.com/dlls/2009/prod_010709b.html

Cisco Systems (NASDAQ: CSCO) on maailman johtava tietoverkkoratkaisujen toimittaja. Ciscon ratkaisuihin perustuvat tietoverkot mahdollistavat puheen, datan ja videokuvan turvallisen välittämisen ja jakamisen ajasta tai paikasta riippumatta. Ciscon kehittämät laitteet, ohjelmistot ja palvelut auttavat ihmisiä monipuolistamaan viestintäänsä ja vuorovaikutustaan tietoverkkojen välityksellä. Lisätietoa Ciscosta löytyy osoitteista http://newsroom.cisco.com ja suomeksi www.cisco.fi.