Lehdistötiedote

12.6.2008

Cisco ostaa tanskalaisen DiviTechin
Kauppa vahvistaa Ciscon videojakelustrategiaa

Cisco ostaa digitaalisten palvelujen hallintaratkaisuja valmistavan tanskalaisen DiviTechin. DiviTechin ratkaisulla median jakeluyhtiöt, kaapeli-tv ja IPTV -yhtiöt saavat intuitiivisen käyttöliittymän videopohjaisten palvelujen luomiseen, muokkaamiseen ja hallintaan. Kaupan ennakoidaan toteutuvan Ciscon kuluvan tilivuoden neljännellä neljänneksellä (touko-heinäkuussa 2008).

DiviTechin ratkaisulla voi keskitetysti jakaa ja hallinnoida videosisältöä verkossa. Kauppa vahvistaa Ciscon videojakelustrategiaa täydentämällä edelleen yhtiön omia videoinnovaatioita sekä yrityskaupoilla hankittua asiantuntemusta. Cisco on ostanut aiemmin useita videoteknologiayhtiöitä, kuten Scientific Atlantan, Arroyon sekä Tivellan.

Alkuperäinen englanninkielinen tiedote:
http://newsroom.cisco.com/dlls/2008/corp_061008.html

Lisätietoa:

Cisco Systems Finland Oy
Markkinointipäällikkö
Marja Mokko
Puh. 0204 7061
marja.mokko (at) cisco.com

 

Cisco (NASDAQ: CSCO) on maailman johtava tietoverkkoratkaisujen toimittaja. Ciscon ratkaisuihin perustuvat tietoverkot mahdollistavat puheen, datan ja videokuvan turvallisen välittämisen sekä jakamisen ajasta ja paikasta riippumatta. Ciscon kehittämät laitteet, ohjelmistot ja palvelut auttavat ihmisiä monipuolistamaan viestintäänsä ja vuorovaikutustaan tietoverkkojen välityksellä. Lisätietoa Ciscosta löytyy osoitteista http://newsroom.cisco.com ja suomeksi www.cisco.fi.