Lehdistötiedote

26.5.2008

Pandu ja Cisco tarjoavat valvonta- ja viestintäratkaisua PK -yrityksille

Tietoliikenneyhtiö Pandu Ky ja Cisco tuovat yhdessä markkinoille Ciscon Express 520 -kytkimelle rakentuvan valvonta- ja viestintäratkaisun pienille ja keskisuurille yrityksille. Kokonaisratkaisu tarjoaa yrityksille videovalvonta- murto- ja palohälytysjärjestelmien lisäksi IP -viestinnän hyödyt, kuten turvalliset etäyhteydet, liikkuvan työn edellyttämät ratkaisut, tehokkaat viestintämahdollisuudet ja tavoitettavuuspalvelut.

Pandu Ky on pk-yritysratkaisuihin erikoistunut Ciscon SMB Select -kumppani. Nyt julkistettava kokonaisuus suunnitellaan ja toteutetaan aina räätälöidysti asiakkaan tilanteen ja tarpeen mukaan.

”Lähitulevaisuudessa valvontajärjestelmät tulevat muuttumaan yhä enemmän IP -pohjaisiksi. Haluamme olla kehityksen kärjessä ja tarjota ratkaisua, joka jo nyt pystyy vastaamaan tulevaisuuden tarpeisiin ja jonka kapasiteettia on tarvittaessa helppo laajentaa”, Pandun toimitusjohtaja Jouni Tiilikka kertoo.

Pandu tarjoaa kahta vaihtoehtoa valvontajärjestelmiksi. Ensimmäisessä ratkaisussa erillisiä kytkimiä, reitittimiä ja palomuureja ei tarvita, vaan kaikki on integroitu Ciscon Express 520 -kytkimeen. Laajemmassa vaihtoehdossa valvontajärjestelmän lisäksi Ciscon kytkimen kautta ohjataan myös lankapuhelinliikenne laajakaistayhteyden (VoIP) kautta teleoperaattorille

”Pk-yrityksissä harkitaan tarkkaan, mihin investoidaan. Perinteisesti viestintä ja valvonta ovat olleet erillisiä järjestelmiä. Tämä ratkaisu yhdistää IP-verkon avulla kaksi kokonaisuutta tarjoten mahdollisuuksia kustannussäästöihin. Samalla se tuo yritykselle joustavuutta ja ripeyttä, jota asiakas odottaa tänä päivänä”, Ciscon pk-liiketoiminnasta Pohjoismaissa vastaava johtaja Julius Telaranta.

 

Lisätietoja

Pandu Ky
Toimitusjohtaja Jouni Tiilikka
Puh. 040 759 7505
jouni.tiilikka@pandu.fi

Cisco Systems Finland Oy
Myyntipäällikkö Jani Lumpov
Puh. 0204 7061
jani.lumpov@cisco.com

 

Pandu Ky on tamperelainen perheyritys, jonka taustalla on yli 30 vuoden kokemus tietoliikennealalta.
Yhtiömiehet ovat toimineet puhelinyhtiön ja valtakunnallisten operaattoreiden palveluksessa suunnittelu-, kehitys-, projektointi- ja markkinointitehtävissä sekä tehneet kehitys- ja yhteistyötä alan viranomaisten ja ministeriöiden työryhmien kanssa.

Pandu Ky tarjoaa pienille ja keskisuureille yrityksille, kunnille ja seurakunnille valvonta- ja viestintäjärjestelmiä sekä konsultointi, koulutus- ja dokumentointipalveluita operaattoreille ja puhelinyhtiöille. Lisätietoja Pandusta löytyy osoitteesta www.pandu.fi

Cisco (NASDAQ: CSCO)on maailman johtava tietoverkkoratkaisujen toimittaja. Ciscon ratkaisuihin perustuvat tietoverkot mahdollistavat puheen, datan ja videokuvan turvallisen välittämisen sekä jakamisen ajasta ja paikasta riippumatta. Ciscon kehittämät laitteet, ohjelmistot ja palvelut auttavat ihmisiä monipuolistamaan viestintäänsä ja vuorovaikutustaan tietoverkkojen välityksellä. Lisätietoa Ciscosta löytyy osoitteista http://newsroom.cisco.com ja suomeksi www.cisco.fi