Lehdistötiedote

17.4.2008

Cisco Expo -konferenssi ensimmäistä kertaa Suomessa
ICT-alan innovaatioiden mahdollisuuksista kertovat huippupuhujat Ciscolta, Elisasta ja Nokiasta sekä Star Wreck -kulttielokuvan ohjaaja

ICT-alan huipputapahtuma Cisco Expo -konferenssi järjestetään Suomessa ensimmäistä kertaa. Tapahtuma kokoaa yhteen alan johtavat yhtiöt Suomessa. Sen teemana ovat tietoverkkojen ja yhteisöllisyyden uusimmat tuulet. Konferenssin pääpuhujat ovat Ciscon johtaja Howard Charney pääjohtaja John Chambersin esikunnasta, Elisan yritysasiakkaat-yksikön johtaja Pasi Mäenpää sekä Nokian Head of Communicate Go-to-Market Rauno Toivonen.

Erityispuhujana tapahtumassa esiintyy Star Wreck Studiosin Timo Vuorensola, verkkolevityksen kautta maailmankuuluksi nousseen suomalaisen Star Wreck -elokuvan ohjaaja. Vuorensola esittelee, miten internet valjastetaan uudella tavalla elokuvatuotantoon.

Cisco Expo 2008 järjestetään Helsingin messukeskuksessa tiistaina 22.4. Aiheina ovat ICT-alan trendit, markkinoiden murros, uusien teknologioiden ja innovaatioiden tarjoamat palvelut. Lisäksi puhutaan verkottuneen maailman tulevaisuuden mahdollisuuksista. Tapahtumassa kerrotaan myös julkisen sektorin muutoksen johtamisesta ICT:n keinoin sekä älykkäästä tietoverkosta uusien operaattoripalvelujen alustana.

"Tällä hetkellä teknologian kehitystä ajaa eteenpäin ihmisen tarve ja halu olla vuorovaikutuksessa mitä moninaisimmilla keinoilla. Cisco Expo on erinomainen tilaisuus saada lisätietoja ja uusia ajatuksia uusimmista mahdollisuuksista ja tulevaisuuden trendeistä. Tämä tieto on päättäjille arvokasta, sillä oikeiden ratkaisujen tekeminen oikeaan aikaan voi antaa huomattavan kilpailuedun", sanoo Suomen Ciscon toimitusjohtaja Esa Korvenmaa.

Cisco Expoon on ilmoittautunut yli 800 kävijää, ja tapahtuman kumppaneina on yli 20 yritystä. Pääyhteistyökumppanit ovat Elisa ja Nokia.

Lisätietoja Cisco Exposta on saatavilla osoitteesta http://cisco.evolvis.net/expofinland/


Lisätietoja:
Cisco Systems Finland Oy, puh. 0204 7061
Markkinointipäällikkö Marja Mokko
marja.mokko (at) cisco.com

# # #

Cisco (NASDAQ: CSCO) on maailman johtava tietoverkkoratkaisujen toimittaja. Ciscon ratkaisuihin perustuvat tietoverkot mahdollistavat puheen, datan ja videokuvan turvallisen välittämisen sekä jakamisen ajasta ja paikasta riippumatta. Ciscon kehittämät laitteet, ohjelmistot ja palvelut auttavat ihmisiä monipuolistamaan viestintäänsä ja vuorovaikutustaan tietoverkkojen välityksellä. Lisätietoa Ciscosta löytyy osoitteista http://newsroom.cisco.com ja suomeksi www.cisco.fi.