Lehdistötiedote

14.4.2008

Elisalle Ciscon kumppanipalkinto

Cisco on myöntänyt Elisalle pohjoismaisella tasolla Service Provider Partner of the Year -palkinnon. Palkinto myönnettiin viime viikolla Ciscon Havaijilla järjestämässä vuosittaisessa Cisco Partner Summit -kumppanitapahtumassa.

Elisa on Ciscon suurimpia kumppaneita Suomessa, ja Cisco on yksi Elisan strategisista kumppaneista Nokian ja Microsoftin ohella. Elisa on sitoutunut kehittämään innovatiivisia ratkaisuja yhdessä Ciscon kanssa.

”Olemme todella iloisia siitä, että Cisco tälläkin lailla osoittaa arvostavansa yhteistyötämme. Näemme, että tietoverkossa on tulevaisuus ja siksi haluamme olla verkko-osaamisen edelläkävijöitä. Strateginen kumppanuutemme Ciscon kanssa antaa meille tähän erinomaiset edellytykset. Olemme yhteistyön kautta pystyneet kehittämään uusia, innovatiivisia palveluita eri asiakasryhmillemme. Kevään aikana tuomme jälleen uusia, mielenkiintoisia kanssakäymisratkaisuja”, kommentoi Elisa Yritysasiakkaat -yksikön kumppaniliiketoiminnasta vastaava johtaja Reijo Lähde.

”Elisa panostaa uusiin, innovatiivisiin palveluihin, aina viestintä- ja vuorovaikutusratkaisuista kiinteän verkon 3G-varayhteyksiin. Yhdessä olemme kehittäneet uusia liiketoimintamahdollisuuksia, joiden avulla asiakkaat voivat esimerkiksi tehostaa työskentelyään paikasta riippumatta sekä vähentää verkon pystyttämisestä aiheutuvia kuluja sivutoimipisteissä. Nämä kaikki tarjoavat Elisan asiakkaille parempia toimintaedellytyksiä”, sanoo Ciscon kumppaniliiketoiminnan johtaja Jaakko Hyttinen.

Lisätietoja:

Elisa Oyj, johtaja Reijo Lähde
Puh. 050 506 5125, e-mail reijo.lahde (at) elisa.fi

Cisco Systems Finland Oy, kumppaniliiketoiminnan johtaja Jaakko Hyttinen
puh. 0204 7061, jaakko.hyttinen (at) cisco.com

 

# # #

Cisco (NASDAQ: CSCO) on maailman johtava tietoverkkoratkaisujen toimittaja. Ciscon ratkaisuihin perustuvat tietoverkot mahdollistavat puheen, datan ja videokuvan turvallisen välittämisen sekä jakamisen ajasta ja paikasta riippumatta. Ciscon kehittämät laitteet, ohjelmistot ja palvelut auttavat ihmisiä monipuolistamaan viestintäänsä ja vuorovaikutustaan tietoverkkojen välityksellä. Lisätietoa Ciscosta löytyy osoitteista http://newsroom.cisco.com ja suomeksi www.cisco.fi.

Elisa Oyj on johtava suomalainen viestintäpalveluyritys, joka mahdollistaa nopean, tehokkaan ja turvallisen viestinnän. Elisa tarjoaa henkilö- ja yritysasiakkailleen sekä julkisille yhteisöille puhe- ja tietoliikennepalvelut, asiakaskohtaiset viestintäpalveluratkaisut ja verkko-operaattoripalvelut. Helsingin pörssissä noteeratun Elisa Oyj:n liikevaihto vuonna 2007 oli 1,57 miljardia euroa ja yhtiön palveluksessa on noin 3 000 ammattilaista. Elisalla on Suomessa yli 2,3 miljoonaa ja Virossa yli 320 000 matkapuhelinasiakasta. Suomessa Elisa on laajakaistan markkinajohtaja, jonka 1,3 miljoonasta kiinteän verkon liittymästä yli 520 000 on laajakaistaliittymiä. Elisan tuotemerkkejä Suomessa ovat Elisa, Saunalahti ja Kolumbus. Kansainvälisiä palveluita Elisa tarjoaa yhteistyössä Vodafonen ja Telenorin kanssa. www.elisa.fi