Lehdistötiedote

19.02.2008

TDC ja Cisco yhdistävät voimansa WLAN-markkinoilla

Uudessa langattoman lähiverkon palvelussa yhdistyvät markkinajohtaja Ciscon laitteet ja TDC:n nopean runkoverkon luomat mahdollisuudet. Avaimet käteen –palvelu tuo yritykselle nopeat datayhteydet ja IP-puhelut langattomasti ja helposti. TDC vastaa operaattorina koko palvelusta – verkon suunnittelusta, laitteiston toimituksesta ja ylläpidosta. Palvelun laaja integroitavuus operaattoritason palveluihin tekee siitä ainutlaatuisen wlan-markkinoilla.

Asiakkaalle avaimet käteen -palvelu merkitsee tietoturvallista, hallittua ja joustavaa palvelua, joka on nopea käyttöönottaa ja vaivaton ylläpitää. Kustannukset ovat helposti ennakoitavissa, eikä palvelu edellytä asiakkaalta investointeja. Langattoman lähiverkon ulkoistaminen tuo asiakkaalle merkittäviä säästöjä, kun tietohallinto voi keskittyä asiakkaan omiin järjestelmiin wlan-laitteiston operoinnin sijaan.

”TDC:n lanseeraama wlan-ratkaisu on hyvä uutinen pk-yrityksille Suomessa. Ciscon laitteet yhdistettynä TDC:n palvelukonseptiin tuo pk-yrityksille tietoliikennepalveluiden operaattoritasoisen kokonaishallinnan”, toteaa Cisco Systemsin Pohjoismaiden PK-yrityksistä vastaava myyntijohtaja Julius Telaranta.

”Olemme halunneet tuoda markkinoille paitsi suurten yritysten wlan-ratkaisun myös pk-yrityksille soveltuvan palvelun, joka kasvaa yrityksen mukana. Olemme siksi kehittäneet palvelustamme joustavasti erikokoisiin tarpeisiin soveltuvan kokonaisratkaisun”, kertoo TDC:n varatoimitusjohtaja Petteri Nissinen.

TDC:n palvelussa asiakkaan toimitiloihin luodaan langaton lähiverkko, jota asiakas voi halutessaan käyttää paitsi langattomiin internet-yhteyksiin myös IP-puheluihin. TDC Zoo -mobiilikonseptin myötä asiakkaan matkaviestimet hyödyntävät perinteisen gsm-verkon lisäksi asiakkaan langatonta lähiverkkoa kustannustehokkaasti ja laadukkaasti.

Lisätietoja:

TDC Oy
Petteri Nissinen, varatoimitusjohtaja
Puhelin: 050 994 2323

Cisco Systems Finland Oy
Julius Telaranta, myyntijohtaja
Puhelin: 040 829 2693

###

TDC Oy on osa tanskalaispohjaista, kansainvälistä TDC–konsernia. TDC:n liikevaihto oli vuonna 2006 noin 47,4 miljardia Tanskan kruunua eli noin 6,4 miljardia euroa. TDC:n liikeideana on tarjota paras data-, internet- ja puheliikenteen IP-pohjainen ratkaisu yrityksille, yhteisöille, julkishallinnon organisaatioille sekä kumppaneiden kanssa kotiasiakkaille. Yksilölliset viestintäratkaisut toteutetaan tukemaan ja kehittämään asiakasyritysten liiketoimintaa. TDC:llä on maayhtiöt kaikissa Pohjoismaissa: Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. TDC Customer Support on palkittu kaksi kertaa arvonimellä Vuoden HelpDesk, viimeksi vuonna 2007. www.tdc.fi.

Cisco (NASDAQ: CSCO) on maailman johtava tietoverkkoratkaisujen toimittaja. Ciscon ratkaisuihin perustuvat tietoverkot mahdollistavat puheen, datan ja videokuvan turvallisen välittämisen sekä jakamisen ajasta ja paikasta riippumatta. Ciscon kehittämät laitteet, ohjelmistot ja palvelut auttavat ihmisiä monipuolistamaan viestintäänsä ja vuorovaikutustaan tietoverkkojen välityksellä. Lisätietoa Ciscosta löytyy osoitteista http://newsroom.cisco.com ja suomeksi www.cisco.fi.