Lehdistötiedote

17.01.2008


Cygatesta Cisco Advanced Technology Partner -kumppani TelePresence-virtuaalineuvottelujärjestelmissä

Cygate on täyttänyt Cisco Systemsin ATP, eli Advanced Technology Partner - ohjelman vaatimukset virtuaalineuvottelujärjestelmissä ensimmäisenä toimijana Suomessa.

TelePresence ATP-partneruus oikeuttaa Cygatea ja TeliaSoneraa myymään, suunnittelemaan, asentamaan ja tukemaan Ciscon TelePresence -virtuaalineuvotteluratkaisuja.

”Cisco ATP-partnerilta vaaditaan erityisosaamista Cisco-tuotteiden ja ratkaisujen soveltamisessa ja Cygate on täyttänyt nämä erityisvaatimukset syvällisellä ICT-asiantuntijaosaamisellaan. Tämän ATP-statuksen saavuttaminen osoittaa Cygaten olevan tietoliikenneratkaisujen toimittajana edelläkävijä, jolla on korkeinta mahdollista asiantuntemusta alan uusimpien teknologioiden parissa” sanoo toimitusjohtaja Esa Korvenmaa, Cisco Systems Finland Oy:stä.

”TelePresence on osa Ciscon Unified Communications –viestintäratkaisujen tarjontaa ja edustaa ryhmätyösovellusten high-end-toteutusta. TelePresencellä on johtava markkina-asema maailmanlaajuisesti ja myynnin kasvun odotukset myös Suomessa ovat kovat”, jatkaa Korvenmaa.

”Cygate näkee, että videoneuvotteluratkaisujen kysyntä on erittäin vahvassa kasvussa. Kykymme toteuttaa Cisco TelePresence –palveluita asiakkaillemme on vastauksemme juuri tähän vaatimukseen” sanoo toimitusjohtaja Ilkka Äyräväinen, Cygate Oy:stä.

Lisätietoja:

Cygate Oy, puhelin 09 6138 9389
Mika Repo, Product Manager
mika.repo (at) cygate.fi

Cisco Systems Finland Oy, puhelin 0204 7061
Timo Sinkkilä, myyntipäällikkö, kumppaniliiketoiminta
timo.sinkkila (at) cisco.com

Cygate on tietoverkkojen tiennäyttäjä. Cygate auttaa asiakkaitaan hyödyntämään tietoverkkojen avaamia mahdollisuuksia suunnittelemalla, rakentamalla ja ylläpitämällä turvallisia verkkoratkaisuja. Cygaten toiminta perustuu asiakkaiden tarpeiden ymmärtämiseen, monipuoliseen kokemukseen, joustavaan toimintamalliin sekä syvälliseen tekniseen osaamiseen. Laitevalmistajista riippumattomana asiantuntijaorganisaationa Cygate toimittaa asiakkailleen aina parhaan saatavilla olevan kokonaisratkaisun ja valvoo sen toimivuutta 24 tuntia vuorokaudessa. Cygate Oy:n toimipisteet sijaitsevat Espoossa, Joensuussa, Jyväskylässä, Kouvolassa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Lisätietoja: www.cygate.fi.

Cisco (NASDAQ: CSCO) on maailman johtava tietoverkkoratkaisujen toimittaja. Ciscon ratkaisuihin perustuvat tietoverkot mahdollistavat puheen, datan ja videokuvan turvallisen välittämisen sekä jakamisen ajasta ja paikasta riippumatta. Ciscon kehittämät laitteet, ohjelmistot ja palvelut auttavat ihmisiä monipuolistamaan viestintäänsä ja vuorovaikutustaan tietoverkkojen välityksellä. Lisätietoa Ciscosta löytyy osoitteista http://newsroom.cisco.com ja suomeksi www.cisco.fi.