Lehdistötiedote

07.01.2008


Ciscon viestintäratkaisut ja Microsoft Dynamics CRM yhteen
Cisco, Mepco ja Loukola Productions tehostavat asiakaspalvelua ja myyntiä

Cisco, Microsoft-asiantuntija Mepco sekä ICT-viestintäratkaisuihin erikoistunut Loukola Productions tarjoavat suomalaisasiakkaille kokonaisvaltaisia puhe- ja CRM-ratkaisuja. Cisco Unified Communications ja Microsoft Dynamics CRM tehostavat yhteenliitettyinä kaikenkokoisten organisaatioiden asiakaspalvelua ja myyntiä.

Integroitu kokonaisratkaisu tunnistaa asiakaspalveluun soittavan asiakkaan ja avaa CRM-järjestelmän asiakastiedot automaattisesti. Ratkaisua voidaan laajentaa erillisellä Contact Center -ohjelmistolla, jolloin asiakkaiden tunnistukseen voidaan liittää älykäs reititys oikealle asiakaspalveluhenkilölle. Integraatio toimii myös ulospäin esimerkiksi myyntityön ja kampanjoiden tukena.

Mepco Oy on Microsoftin sertifioitu Gold-kumppani, joka toimittaa ja integroi Dynamics CRM:n asiakkaidensa liiketoimintaa tukevaksi kokonaisuudeksi. Loukola Productions Oy, Ciscon puheratkaisujen asiantuntija, sovittaa yhtenäisratkaisut asiakkaiden tarpeisiin sopiviksi.

“Puheratkaisun ja CRM-järjestelmän integrointi nopeuttaa asiakaspalvelua ja parantaa työn tuottavuutta. Yksittäisten palvelutapahtumien tehostuminen kumuloituu merkittäväksi kokonaishyödyksi”, tietoliikenneasiantuntija Sami Laaksonen Cisco Finland Oy:stä sanoo.

“Asiakkaalle maksuttoman liittymäkomponentin avulla IP-pohjaisesta viestintäjärjestelmästä ja CRM-ratkaisusta saadaan tehot irti pienellä työllä ja varsin vähäisillä kuluilla”, Senior Consultant Mika Loukola Loukola Productions Oy:stä tietää.

“Ciscon viestintäratkaisut ja Dynamics CRM nostavat yhteen liitettyinä asiakaspalvelu- ja myyntitoiminnot tämän päivän laatu- ja tuottavuusvaatimusten tasolle. Tiiviin yhteistyömme ansiosta asiakkaamme saa kokonaisratkaisunsa koordinoidusti ja joustavasti”, varatoimitusjohtaja Hannu Kaukonen Mepco Oy:stä toteaa.

Cisco Unified Communications -viestintäratkaisut tarjoavat IP-pohjaisia puhe- ja ryhmätyöratkaisuja kaikenkokoisille organisaatioille. Järjestelmä yhtenäistää erilaisia kommunikaatiotapoja integroimalla sähköpostin, puhelinjärjestelmän, videon, pikaviestit ja faksit yhteneväksi kokonaisuudeksi, jota voidaan hallita erilaisten ohjelmistopohjaisten kiinteiden tai langattomien päätelaitteiden avulla.

Microsoft Dynamics CRM sisältää kattavat välineet myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun ohjaukseen. Järjestelmän hyvä sovitettavuus ja integroitavuus, Outlook-käyttöliittymän tuttuus sekä Microsoftin mittavat tuotekehityspanostukset ovat johtaneet käyttäjäkunnan nopeaan kasvuun kaikkialla maailmassa.

Lisätietoja
Mepco Oy: varatoimitusjohtaja Hannu Kaukonen, puhelin 0400 527 681, hannu.kaukonen (at) mepco.fi
Cisco Finland Oy: tietoliikenneasiantuntija Sami Laaksonen, puhelin 020 470 6281, sami.laaksonen (at) cisco.com
Loukola Productions Oy: Senior Consultant Mika Loukola, puhelin 045 657 9599, mika (at) loukola.com

Cisco (NASDAQ: CSCO) on maailman johtava tietoverkkoratkaisujen toimittaja. Ciscon ratkaisuihin perustuvat tietoverkot mahdollistavat puheen, datan ja videokuvan turvallisen välittämisen sekä jakamisen ajasta ja paikasta riippumatta. Ciscon kehittämät laitteet, ohjelmistot ja palvelut auttavat ihmisiä monipuolistamaan viestintäänsä ja vuorovaikutustaan tietoverkkojen välityksellä. Lisätiedot http://newsroom.cisco.com ja www.cisco.fi.

Loukola Productions Oy on viestintäratkaisuihin erikoistunut yritys, joka jälleenmyy ja ylläpitää Cisco Unified Communication (UC) -järjestelmiä. Ratkaisut kattavat myös integraatiot yritysten keskeisiin taustajärjestelmiin, kuten asiakkuudenhallintaan. Yhtiö toteuttaa Microsoft Dynamics CRM -integraatiot yhteistyössä Mepco Oy:n kanssa. Lisätiedot www.loukola.com.

Mepco Oy kehittää ja toimittaa kokonaisvaltaisia ohjelmistoratkaisuja asiakkuudenhallintaan, toiminnanohjaukseen sekä palkka- ja henkilöstöhallintoon. Mepco yhdistää Microsoftin johtavat yritysohjelmistot ja teknologiat vahvaan ammattitaitoon, pitkään kokemukseen sekä asiakaslähtöiseen paikalliseen tukeen. Yhtiö on Microsoftin sertifioitu Gold-kumppani. Mepco valittiin vuoden 2007 Microsoft Dynamics -ratkaisukumppaniksi Suomessa. Lisäksi yhtiö nimettiin ainoana suomalaisena toimittajana vuoden 2007 Microsoft Dynamics Inner Circle -parhaimmistoon. Yhtiön toimipaikat sijaitsevat Tampereella, Helsingissä ja Turussa. Lisätiedot www.mepco.fi.