Lehdistötiedote

21.03.2007

Ciscon TelePresence-ratkaisu laajenee
-Virtuaalineuvotteluratkaisulla voidaan yhdistää nyt useita toimipisteitä ja eri organisaatioita

Cisco laajentaa TelePresence-ratkaisunsa toiminnallisuutta. Ratkaisu mahdollistaa nyt usean eri toimipisteen ja organisaation väliset virtuaalineuvottelut. Sen ansiosta virtuaalisia neuvotteluja voidaan järjestää muun muassa asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa yhtä helposti ja tietoturvallisesti kuin sisäisiä neuvotteluja. Cisco tuo myös TelePresence-ratkaisuun uusia työkaluja, jotka helpottavat asiakirjojen ja kuvien jakamista.

Ciscon TelePresence on ainoa täyden HDTV-tarkkuuden (1080p) ratkaisu, jossa on 100-prosenttisesti todellisen kokoinen kuva sekä monikanavainen äänitekniikka. Cisco TelePresence -ratkaisun käyttö perustuu Ciscon Unified Communications -sovelluksiin, joiden ansiosta Cisco TelePresence -ratkaisun käyttö on yhtä helppoa kuin puhelimella soittaminen.

Nyt julkistettu TelePresencen Multipoint mahdollistaa usean eri toimipisteen yhtäaikaisen kokouksen. Jopa 36 erillistä neuvottelupaikkaa voidaan yhdistää mukaan neuvotteluun ja osallistujat voidaan kutsua mukaan yhdellä napin painalluksella.

"Esimerkiksi globaalit myyntitiimit ja johto pystyvät järjestämään asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa virtuaalisia kokouksia, joiden avulla pystytään nopeuttamaan kriittisiin asioihin liittyvää päätöksentekoa sekä vähentämään kaikkien osapuolten matkustuskuluja", toteaa Ciscon tekninen johtaja Jaakko Hyttinen.

IP-verkkoa ja sen älykkyyttä hyödyntäen Cisco TelePresence poistaa etäisyyden tuomat haasteet ja tarjoaa etävuorovaikutukseen henkilökohtaisen ulottuvuuden. Tuomalla ihmiset virtuaalisesti kasvokkain Cisco TelePresence mullistaa yhteydenpidon.

"Esimerkiksi uusien tuotteiden esittely ja esitysmateriaalien näyttäminen ovat olennainen osa luonnollista kokouskokemusta. Uuden Auto-Collaborate-ominaisuuden ansiosta kokouksessa pystytään jakamaan dokumentteja teräväpiirtokameran avulla, joten paperidokumentitkin näkyvät selvästi", Hyttinen kertoo.

Lisäksi Cisco TelePresence Virtual Agent -ratkaisun ansiosta esimerkiksi myynti- tai tekninen tukihenkilöstö voi olla virtuaalisesti ja reaaliaikaisesti yhteydessä asiakkaisiin.

Cisco ja sen kumppanit tarjoavat ratkaisuun myös aiempaa laajemman teknisen tuen ja hallintapalvelut.

Lisätietoa:
Cisco Systems Finland Oy, puh. 0204 7061
Tekninen johtaja, Jaakko Hyttinen, jaakko.hyttinen@cisco.com

Alkuperäinen englanninkielinen tiedote:
http://newsroom.cisco.com/dlls/2007/prod_031607.html

Kuvia saatavissa:
http://newsroom.cisco.com/dlls/2007/eKits/BE_multipoint1GB.jpg

###

Cisco (NASDAQ: CSCO) on maailman johtava tietoverkkoratkaisujen toimittaja. Ciscon ratkaisuihin perustuvat tietoverkot mahdollistavat puheen, datan ja videokuvan turvallisen välittämisen sekä jakamisen ajasta ja paikasta riippumatta. Ciscon kehittämät laitteet, ohjelmistot ja palvelut auttavat ihmisiä monipuolistamaan viestintäänsä ja vuorovaikutustaan tietoverkkojen välityksellä. Lisätietoa Ciscosta löytyy osoitteista http://newsroom.cisco.com ja suomeksi www.cisco.fi.