Lehdistötiedote

15.11.2007

Ciscon langaton tukiasema tehostaa laaja-alaisten ulkoverkkojen toimintaa
Aironet 1520 tukee muun muassa julkisen sektorin ja teollisuusalueiden langattomuutta

Cisco tuo markkinoille uuden sukupolven langattoman tukiaseman. Aironet 1520 -sarjan tukiasema tehostaa langattomien laajakaistaulkoverkkojen toimintaa. Ratkaisu auttaa parantamaan langattomien ulkoverkkojen luotettavuutta ja joustavuutta sekä mahdollistaa kehittyneiden mobiilipalveluiden tarjoamisen.

Uusi tukiasema on suunniteltu erityisesti laajoihin langattomiin ulkoverkkoihin, joiden täytyy toimia luotettavasti useiden eri radiotaajuuksien (RF) ympäristöissä. Aironet 1520 -sarjan tukiasema soveltuu erityisesti julkiselle sektorille esimerkiksi kaupunkiverkkokäyttöön sekä logistiikkasovelluksiin esimerkiksi satamissa ja suurilla teollisuusalueilla.

Cisco Aironet 1520:n ansiosta organisaatiot voivat laajentaa langatonta laajakaistainfrastruktuuriaan kattamaan esimerkiksi IP-pohjaiset videovalvontakamerat, teollisuus- ja prosessiautomaation anturit ja automaattiset mittarinlukijat.

Cisco Aironet 1520 on pienikokoinen ja sitä voidaan käyttää hankalissakin olosuhteissa. Tukiasema on modulaarinen rakenteeltaan, ja siihen voidaan nopeasti yhdistää eri taajuuksia käyttäviä radioverkon laitteita.

Aironet 1520 -sarjan tukiasemaan on saatavissa 2,4 ja 5 gigahertsin radiotuki.

Lisätietoa:
Cisco Systems Finland Oy, puh. 0204 7061
Tomi Järventie, tekninen asiantuntija
sähköposti: tomi.jarventie (at) cisco.com

 

# # #

Cisco (NASDAQ: CSCO) on maailman johtava tietoverkkoratkaisujen toimittaja. Ciscon ratkaisuihin perustuvat tietoverkot mahdollistavat puheen, datan ja videokuvan turvallisen välittämisen sekä jakamisen ajasta ja paikasta riippumatta. Ciscon kehittämät laitteet, ohjelmistot ja palvelut auttavat ihmisiä monipuolistamaan viestintäänsä ja vuorovaikutustaan tietoverkkojen välityksellä. Lisätietoa Ciscosta löytyy osoitteista http://newsroom.cisco.com ja suomeksi www.cisco.fi