Lehdistötiedote

16.10.2007

Cisco vauhdittaa norjalaisten lottoamista
Cisco auttaa Norsk Tippingiä kohdentamaan ja tehostamaan markkinointiviestintäänsä 4 000 myyntipisteessä

Norjan valtion omistama veikkausyhtiö Norsk Tipping AS on ottanut käyttöön Cisco Digital Media System -viestintäratkaisun noin 4 000 myyntipisteessään. Ciscon IP-verkkojen videopohjaisen viestintäratkaisun avulla Norsk Tipping pystyy tehostamaan ja kohdentamaan toimipisteissä tehtävää markkinointiviestintää. Norsk Tipping on myös voinut supistaa painettujen markkinointimateriaalien vuosikustannuksia. Lisäksi ratkaisu auttaa Norsk Tippingiä tarjoamaan interaktiivisia, usean pelaajan myymäläpelejä.

Cisco Digital Media System on IP-verkkojen videopohjainen viestintäratkaisu. Sen avulla käyttäjät voivat helposti luoda ja hallinnoida videosisältöä verkossa ja jakaa sitä joko ”suorana lähetyksenä” tai tarpeen mukaan (on demand).

Norsk Tipping käyttää Ciscon ratkaisua mainontansa kohdentamiseen. Esimerkiksi erityyppisille asiakkaille voidaan suunnata halutunlaisia markkinointiviestejä eri aikoihin päivästä. Norsk Tipping odottaa kohdentamisen sekä aikaisempaa vetoavamman myymälämainonnan lisäävän sen myyntiä merkittävästi.

Norsk Tipping välittää videoratkaisun kautta kohdennettua mainontaa joka tunti. Mainoslähetykset voivat olla aina ajantasaisia, esimerkiksi päävoittotietoa tai urheiluvedonlyönnin kertoimia koskevaa tietoa.

Ratkaisua hallinnoidaan keskitetysti Norsk Tippingin pääkonttorista, eikä se vaadi teknistä osaamista tai tukea myymälöissä. Tämä vähentää huomattavasti käyttökustannuksia.

“Cisco Digital Media System auttaa meitä välittämään asiakkaillemme oikeanlaista viestintää, oikeaan aikaan ja oikein kohdennetusti sekä parantamaan myyntiämme. Ratkaisu täytti kaikki vaatimuksemme ja vakuutti meidät luotettavuutensa ansiosta”, toteaa Norsk Tippingin teknologia-asiantuntija Stein Onsrud.

“Norsk Tipping on loistava esimerkki siitä, kuinka videosisältöä voidaan käyttää asiakasviestinnän parantamiseen ja kohdentamiseen reaaliaikaisesti. Mainonta voidaan räätälöidä vastaamaan esimerkiksi myymälän muuttuvaan tuotetarjontaan. Cisco Digital Media System -viestintäratkaisun ansiosta erityyppiset organisaatiot ja ihmiset voivat tehostaa yhteydenpitoa työntekijöiden, asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa”, toteaa Suomen Ciscon tekninen asiantuntija Tomi Jalonen.

Cisco Digital Media System  on IP-verkkojen videopohjainen viestintäratkaisu, jolla erityyppiset organisaatiot ja ihmiset voivat tehostaa reaaliaikaista, verkkopohjaista, ajasta ja paikasta riippumatonta yhteydenpitoa työntekijöiden, asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa.

Ratkaisun avulla käyttäjät voivat helposti luoda, hallinnoida ja jakaa elävää tai on demand -videosisältöä useissa eri tiedostomuodoissa ja erityyppisissä kiinteissä ja langattomissa päätelaitteissa. Käyttäjät voivat hyödyntää tietoverkkoja videoviestintään ilman, että tarvitaan syvää teknistä asiantuntemusta. 

Lisää tietoa aiheesta:
www.cisco.com/go/dms

Lisätietoa:
Cisco Systems Finland Oy, puh. 0204 7061 Tekninen asiantuntija Tomi Jalonen, tomi.jalonen (at) cisco.com

Alkuperäinen englanninkielinen tiedote:
http://newsroom.cisco.com/dlls/2007/prod_100907.html

 

# # #

Cisco (NASDAQ: CSCO) on maailman johtava tietoverkkoratkaisujen toimittaja. Ciscon ratkaisuihin perustuvat tietoverkot mahdollistavat puheen, datan ja videokuvan turvallisen välittämisen sekä jakamisen ajasta ja paikasta riippumatta. Ciscon kehittämät laitteet, ohjelmistot ja palvelut auttavat ihmisiä monipuolistamaan viestintäänsä ja vuorovaikutustaan tietoverkkojen välityksellä. Lisätietoa Ciscosta löytyy osoitteista http://newsroom.cisco.com ja suomeksi www.cisco.fi.

Norsk Tipping AS on Norjan johtava peliyhtiö, jonka omistaa kokonaan Norjan valtio. Yrityksen tarkoituksena on tarjota norjalaisille pelejä ja viihdettä vastuullisesti sekä samalla tukea yleishyödyllisiä organisaatiota. Yrityksen tuotto käytetään urheilun, kulttuurin ja tutkimuksen tukemiseen. Norsk Tipping tarjoaa tuuripelejä (Lotto, Viking Lotto ja Jokeri), taitopelejä: (Tipping ja Oddsen) ja lisäksi se myy raaputusarpa Flaxia ja tuottaa TV-peli Extraa Norjan terveys- ja kuntoutussäätiön hyväksi (Norwegian Foundation for Health and Rehabilitation). http://www.norsk-tipping.no/