Lehdistötiedote

15.03.2007

Cisco ostaa WebExin

Cisco ostaa on-demand-työryhmäsovelluksia ja -palveluita tarjoavan WebExin. Cisco maksaa yhtiöstä noin 3,2 miljardia dollaria käteisellä. Viranomaiset vahvistavat kaupan näillä näkymin Ciscon kuluvan tilivuoden neljännen vuosineljänneksen aikana (toukokuu - heinäkuu 2007). Kaupan vahvistamisen jälkeen WebExin työntekijät ja tuotteet integroidaan osaksi Ciscon tuotekehitysyksikköä.

WebExin teknologia- ja palveluvalikoima vahvistaa Ciscon asemaa Unified Communication -ratkaisujen ja työryhmäsovellusten markkinoilla. Ratkaisut tuovat yrityksille reaaliaikaisia verkon yli toimivia viestintä- ja työryhmäratkaisuja ja palveluita tarpeen mukaan (on-demand). Ratkaisut on suunnattu erityisesti pk-yrityksille.

Vuonna 1995 perustetulla WebExillä on lähes 2 200 työntekijää, ja sen listautui pörssiin heinäkuussa 2000. Lisätietoja on saatavilla osoitteesta www.webex.com.

 

Alkuperäinen englanninkielinen tiedote:

http://newsroom.cisco.com/dlls/2007/corp_031507b.html


# # #

Cisco (NASDAQ: CSCO) on maailman johtava tietoverkkoratkaisujen toimittaja. Ciscon ratkaisuihin perustuvat tietoverkot mahdollistavat puheen, datan ja videokuvan turvallisen välittämisen sekä jakamisen ajasta ja paikasta riippumatta. Ciscon kehittämät laitteet, ohjelmistot ja palvelut auttavat ihmisiä monipuolistamaan viestintäänsä ja vuorovaikutustaan tietoverkkojen välityksellä. Lisätietoa Ciscosta löytyy osoitteista http://newsroom.cisco.com ja suomeksi www.cisco.fi.