Tiedote, 09.02.2007

Cisco on myöntänyt Elisalle arvostetun Cisco Gold Certified Partner -sertifikaatin. Gold Certified Partner on Ciscon korkein kumppanitason tunnustus.

Tunnustus on osoitus Elisan osaamisesta sekä panostuksesta innovatiivisten kommunikaatioratkaisujen kehittämiseen ja asiakastyytyväisyyteen. Gold-partneri hallitsee verkon suunnittelun, hallinnan ja tukipalvelut myös vaativissa ympäristöissä.

“Asiakkaiden liiketoiminta on murroksessa. Ciscon ja Elisan yhteinen tavoite on tarjota ratkaisuja, jotka tuovat asiakkaalle kustannustehokkuutta ja kilpailukykyä”, Ciscon myyntijohtaja Pekka Uusitalo sanoo.

“Älykkäät tietoliikenneratkaisut tekevät mahdolliseksi monien eri verkkosovellusten, kuten uusien IP-pohjaisten viestintäsovellusten integroinnin ja hyödyntämisen asiakkaan liiketoiminnassa. Ciscon Gold Partner -sertifikaatti on viestintäteknologia-alan arvostetuin kumppanitunnustus. Tästä on hyvä jatkaa yhdessä eteenpäin”, Uusitalo jatkaa.

“Elisalla on kunnianhimoiset tavoitteet laajentaa ja syventää osaamistamme yritysten ICT-kumppanina. Gold-sertifiointi on osoitus osaamisestamme ja siitä, että Ciscon ratkaisut nivoutuvat yhä saumattomammin osaksi Elisan yritysasiakkaille tarjoamia palveluja”, Elisa Yritysasiakkaat -yksikön tarjoomajohtaja Timo Rajala kommentoi.
Elisa on myös saavuttanut ensimmäisenä Euroopassa Ciscon Wireless Mesh ATP -kumppanuuden.

Lisätietoja:

Elisa Oyj, tarjoomajohtaja, Yritysasiakkaat, Timo Rajala
puh. 010 26 37734, timo.rajala@elisa.fi

Cisco Systems Finland Oy, myyntijohtaja Pekka Uusitalo
puh. 0204 7061, pekka.uusitalo@cisco.com

###

Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO), maailman johtava internet-järjestelmien toimittaja, on jo 20 vuotta toiminut alan vastuullisena suunnannäyttäjänä tuottaen innovatiivisia avainteknologioita ja tuotteita. Tietoa Ciscosta löydät osoitteesta http://www.cisco.comi ja http://www.cisco.fi ja viimeisimmät uutiset osoitteesta http://newsroom.cisco.com. Ciscon laitteet Euroopassa toimittaa Cisco Systems International BV, Cisco Systems, Inc.:in täysin omistama tytäryhtiö.