Lehdistötiedote

05.04.2007

Elisalle Mobility Partner of the Year -palkinto Ciscolta

Elisan panostus mobiiliosaamiseen sai kansainvälistä tunnustusta

Elisa Oyj palkittiin Ciscon kansainvälisessä kumppanitapahtumassa Mobility Partner of the Year
-tunnustuksella Euroopan sarjassa. Cisco Mobility Partner of the Year -tunnustuksen saamisen kriteereinä ovat merkittävä panostus mobiiliratkaisuihin ja Cisco-osaamisen kehittämiseen.

"Elisasta on tullut suurin kumppanimme Suomessa, eikä se ole tapahtunut sattumalta. Merkittävä tekijä kasvuun on ollut Elisan sitoutuminen Cisco-osaamisen kehittämiseen. Esimerkkinä Elisa on Suomen Ciscon suurin Unified Communications -kumppani ja ensimmäinen Ciscon eurooppalaisista kumppaneista, joka suoritti vaativan Outdoor Wireless Mesh -sertifioinnin. Elisa on myös loistava esimerkki yrityksestä, jossa osaaminen synnyttää menestystä”, sanoo Andreas Dohmen,Vice President, Channels, Europe.

”Elisan saama tunnustus Suomeen on hieno saavutus, sillä kyseessä on ensimmäinen kerta kun suomalainen kumppani saa tunnustusta Euroopan tasolla. Onnittelemme Elisaa myös Gold-sertifikaatin suorittamisesta”, sanoo Cisco Systems Finland Oy:n toimitusjohtaja Esa Korvenmaa.

"Elisa haluaa edelleen laajentaa ja syventää osaamistaan yritysten ICT-kumppanina. Tunnustus on osoitus panostuksestamme ja siitä, että Ciscon ratkaisut nivoutuvat yhä saumattomammin osaksi Elisan yritysasiakkaille tarjoamia palveluja. Kehitämme asiakkaillemme jatkossakin viestintäratkaisuja, jotka ovat myös kansainvälisessä mittakaavassa huippuluokkaa", toteaa Timo Rajala, tarjoomajohtaja, Elisa Oyj:stä.

Ciscon Partner Summit -kumppanitapahtumassa palkitaan vuosittain Ciscon parhaat kumppanit sekä Pohjoismaiden että Euroopan alueelta eri sarjoissa. Tänä vuonna Partner Summit pidetään 3.-6.4. Las Vegasissa, USA:ssa.

 

Lisätietoja:

Cisco Systems Finland Oy, puh. 0500 427 720
Pekka Uusitalo, kumppaniliiketoiminnan myyntijohtaja
pekka.uusitalo@cisco.com

 

Elisa Oyj, puh. 050 506 7002
Timo Rajala, tarjoomajohtaja, Elisa Yritysasiakkaat
timo.rajala@elisa.fi

 

# # #

Cisco (NASDAQ: CSCO) on maailman johtava tietoverkkoratkaisujen toimittaja. Ciscon ratkaisuihin perustuvat tietoverkot mahdollistavat puheen, datan ja videokuvan turvallisen välittämisen sekä jakamisen ajasta ja paikasta riippumatta. Ciscon kehittämät laitteet, ohjelmistot ja palvelut auttavat ihmisiä monipuolistamaan viestintäänsä ja vuorovaikutustaan tietoverkkojen välityksellä. Lisätietoa Ciscosta löytyy osoitteista http://newsroom.cisco.com ja suomeksi www.cisco.fi.

Elisa Oyj on johtava suomalainen viestintäpalveluyritys. Elisa tarjoaa henkilö- ja yritysasiakkailleen sekä julkisille yhteisöille puhe- ja tietoliikennepalvelut, asiakaskohtaiset viestintäpalveluratkaisut ja verkko-operaattoripalvelut. Elisa on Suomessa laajakaistan markkinajohtaja, yhtiön yli 1,3 miljoonasta kiinteän verkon liittymästä laajakaistaliittymiä on yli 496 000. Elisa on uusien mobiili- ja sisältöpalveluiden edelläkävijä, matkapuhelinasiakkaita on yli 2,2 miljoonaa. Helsingin pörssissä noteeratun Elisan Oyj:n liikevaihto vuonna 2006 oli 1,52 miljardia euroa ja henkilöstöä 3 600. Palveluita tarjotaan Elisa-, Saunalahti- ja Kolumbus-tuotemerkeillä sekä kansainvälisesti Vodafonen ja Telenorin kanssa. www.elisa.fi