29.5.2006

Elisa on saanut Cisco Systemsin myöntämän IP Communciations Specialization –sertifikaatin osaamisestaan IP-pohjaisten viestintäratkaisujen kumppanina. Elisa on ensimmäinen suomalainen operaattori, jolle tunnustus on myönnettty.

Sertifikaatti myönnetään Ciscon IP-pohjaisten viestintäratkaisujen myynnissä, suunnittelussa, asennuksessa ja ylläpidossa sekä innovatiivisissa projekteissa kunnostautuneille valikoituneille kumppaneille.

"Ciscon tuotteet mahdollistavat yrityksen tuottavuutta kehittävien IP-viestintäratkaisujen tarjoamisen asiakkaillemme. Tunnustus on asiakkaillemme takuu siitä, että Cisco ja Elisa ovat yhdessä erinomaiset kumppanit tällaisten viestintäratkaisujen suunnittelussa ja käyttöönotossa”, tarjoomajohtaja Anssi Okkonen Elisalta kertoo.

"IP Communications Specialization -tunnustus on hieno saavutus Elisalta ja luonnollista jatkoa Ciscon ja Elisan hyvälle yhteistyölle. Globalisaation ja kustannustehokkuuden tuomat vaatimukset tulevaisuuden viestintäratkaisuille asettavat perinteisille puheratkaisujen toimittajille aivan uudenlaisia haasteita. Elisa on tärkeä kumppanimme, joka on näyttänyt merkittävästi tietä Suomessa erityisesti uusien IP-pohjaisten viestintäratkaisujen toimittajana. Tästä on hyvä jatkaa yhdessä eteenpäin", myyntijohtaja Reijo Lähde Cisco Systems Finland Oy:stä sanoo.

Elisa on tänä keväänä palkittu myös Ciscon kansainvälisellä IP Communications Partner of the Year -tunnustuksella Pohjois-Euroopan sarjassa.

Lisätietoja:

Anssi Okkonen, tarjoomajohtaja
Elisa Oyj
p. 050 5065510
anssi.okkonen@elisa.fi

Reijo Lähde, myyntijohtaja
Cisco Systems Finland Oy
p. 0400 651 615
reijo.lahde@cisco.com

###

Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO), maailman johtava internet-järjestelmien toimittaja, on jo 20 vuotta toiminut alan vastuullisena suunnannäyttäjänä tuottaen innovatiivisia avainteknologioita ja tuotteita. Tietoa Ciscosta löydät osoitteesta http://www.cisco.com ja http://www.cisco.fi ja viimeisimmät uutiset osoitteesta http://newsroom.cisco.com. Ciscon laitteet Euroopassa toimittaa Cisco Systems International BV, Cisco Systems, Inc.:in täysin omistama tytäryhtiö.
Elisa Oyj on johtava suomalainen tietoliikenneyritys, jolta henkilö- ja yritysasiakkaat saavat kaikki tietoliikennealan palvelut: puhe- ja datapalvelut, yhteyden internetiin ja sisältöpalveluihin, asiakaskohtaiset viestintä- ja ICT-ratkaisut sekä verkko-operaattoripalvelut. Kansainvälisiä palveluja Elisa tarjoaa yhdessä Vodafonen ja Telenorin kanssa.

Helsingin pörssissä noteeratun Elisan Oyj:n liikevaihto vuonna 2005 oli 1,34 miljardia euroa. Elisalla on yli 1,3 miljoonaa kiinteän verkon liittymää, joista laajakaistaliittymiä lähes 460 000. Elisa on Suomessa laajakaistan markkinajohtaja. Matkapuhelinliittymiä on noin 2 miljoonaa. Elisan palveluksessa on noin 4300 henkilöä.

Saunalahti Group Oyj on Elisan tytäryritys, joka tarjoaa Internet- ja telepalveluita kuluttaja-asiakkaille Saunalahti-nimellä ja yritysasiakkaille EUnet Finland -nimellä.