Elisa sai ensimmäisenä Suomessa Ciscon Outdoor Wireless MESH ratkaisun ATP -sertifioinnin


Lehdistötiedote, 27.11.2006

Elisa ylläpitää ja kehittää langattomien ratkaisujen osaamistaan vahvalla panostuksella ja on saanut Cisco Systemsin myöntämän Advanced Wireless LAN Specialization Partner -tunnustuksen.

Lisäksi Elisalle on myönnetty uuden Outdoor Wireless Mesh -ratkaisun teknologiakumppanitunnustus eli Advanced Technology Partner (ATP) -sertifiointi ensimmäisenä Suomessa. Tällä ratkaisulla ja osaamisella Elisa voi laajentaa merkittävästi langattomien ratkaisujen käyttöaluetta rakennusten ulkopuolelle erilaisiin kohteisiin ja käyttötarkoituksiin.

Sertifikaatit myönnetään Ciscon langattomien viestintäratkaisujen myynnissä, suunnittelussa, asennuksessa ja ylläpidossa sekä innovatiivisissa projekteissa onnistuneille kumppaneille.

– Ciscon tuotteet mahdollistavat yrityksen tuottavuutta ja liikkumavapautta kehittävien wlan-ratkaisujen tarjoamisen asiakkaillemme. Tunnustukset ovat asiakkaillemme takuu siitä, että Cisco ja Elisa ovat yhdessä erinomaiset kumppanit tällaisten viestintäratkaisujen suunnittelussa ja käyttöönotossa, tarjoomajohtaja Anssi Okkonen Elisasta sanoo.

– Nämä tunnustukset ovat merkittävä saavutus ja osoittavat Elisan sitoutumisen henkilökuntansa osaamisen ja asiantuntemuksen kehittämiseen. Tämä on nopeasti uudistuvassa teknologiamarkkinassa keskeinen kilpailuetu. Ciscolle on mieluista toimia tällaisen kumppanin kanssa ja tuoda yhdessä asiakkaille innovatiivisia ratkaisuja nopeasti käyttöön, tekninen johtaja Jaakko Hyttinen Cisco Systems Finland Oy:stä sanoo.

Lisätietoa:
Elisa Oyj, Anssi Okkonen, tarjoomajohtaja, puh. 050 506 5510,
etunimi.sukunimi@elisa.fi

Cisco Systems Finland Oy, Jaakko Hyttinen, tekninen johtaja, puh. 0400 652 552,
etunimi.sukunimi@cisco.com

* WLAN on lyhenne sanoista Wireless Local Area Network