- Cisco Unified CRM Connector 3.0 integroituu Microsoft Dynamics CRM 3.0 -sovellukseen

Lehdistötiedote, 17.11.2006

Cisco tuo markkinoille Microsoft-yhteensopivan, suomenkielisen version asiakkuudenhallinnan sovelluksestaan. Yhteistyössä Microsoftin kanssa kehitetty Cisco Unified CRM Connector 3.0 on Microsoft Dynamics CRM 3.0:n kanssa integroitu asiakkuudenhallinnan sovellus. Sen avulla pienet ja keskisuuret (pk-) yritykset pääsevät nopeasti käsiksi asiakastietoon sekä soitettujen että vastaanotettujen puheluiden yhteydessä. Tämä tehostaa asiakaspalvelua ja asiakassuhteen syventämistä. Suomenkielisen version lisäksi Cisco Unified CRM Connector 3.0 on saatavilla myös 20 muulla kielellä.

Cisco Unified CRM Connector 3.0 -sovellus tarjoaa käyttäjille pääsyn kaikkeen yrityksen asiakastietoon kuten esimerkiksi nykyiset ja tehdyt hankinnat, myyntitieto, tilausten tila, asiakkuudenhallinta sekä laskutustiedot. Sovelluksen avulla pk-yritykset voivat tehostaa asiakaspalveluaan ja virtaviivaistaa toimintaansa tuomalla asiakastiedon nopeasti ja helposti työntekijöidensä saataville.

Asiakaspuhelun tullessa Cisco Unified CallManager- tai Cisco Unified CallManager Express -sovellusta käyttävään yritykseen Cisco Unified CRM Connector 3.0 ottaa automaattisesti yhteyden Microsoft Dynamics CRM -sovellukseen. Näin asiakasvastaavan näytölle ilmestyy ponnahdusikkunoihin asiakkaan yhteys- ja puheluliikennetiedot. Yhteydenoton jälkeen asiakas- ja puhelutiedot päivittyvät automaattisesti takaisin järjestelmään, joten tieto on aina ajantasaista. Sovelluksen tiedot ja käytettävyys toimivat myös etäyhteyksien kautta, mikä helpottaa kenttätyöntekijöiden työtä.

"Suurin osa asiakasyhteydenpidosta, noin 70 prosenttia, tapahtuu puhelimitse. Puhelinyhteydenpito on yksi tärkeimmistä välineistä asiakassuhteiden lujittamiseen. Perinteisesti pk-yrityksille ei ole ollut tarjolla ratkaisua, joka toisi työntekijöille syvällistä asiakastietoa reaaliaikaisesti. Cisco Unified CRM Connector 3.0 suomenkielinen versio tuo tällaisen älykkään, yksinkertaisen ja luotettavan asiakkuudenhallinnan ratkaisun pienemmillekin yrityksille", kertoo Ciscon pk-toiminnoista vastaava Euroopan johtaja Edzard Overbeek.

"Cisco Unified Communications yhdessä Microsoft Dynamics CRM -sovelluksen kanssa tarjoaa pk-yrityksille integroidun ratkaisun, jonka avulla voidaan tehostaa asiakaspalvelua, parantaa asiakastyytyväisyyttä ja samalla alentaa kustannuksia. Cisco-yhteistyömme avulla yritykset voivat rakentaa entistä vahvempia asiakassuhteita", kertoo Microsoftin Dynamics CRM:stä vastaava johtaja Brad Wilson.

Cisco Unified CRM Connector 3.0 on saatavilla Cisco Unified CallManager Express-, Cisco Unified CallManager- sekä Cisco Unified Contact Center Express -ratkaisuihin. Uusi CRM-sovellus tunnistaa automaattisesti käytössä olevan Ciscon IP-alustan. Se tukee myös laajasti Ciscon erilaisia IP-puhelintyyppejä.

Suomenkielinen Cisco Unified CRM Connector 3.0 on saatavilla Ciscon ja Microsoftin yhteisten Fast Start -ohjelman ja -verkkosivuston avulla. Fast Start -ohjelma löytyy osoitteesta www.ciscomicrosoftsmb.com.

Suomen lisäksi Cisco Unified CRM Connector 3.0 on saatavilla seuraavilla seuraavilla kielillä: englanti (UK ja US), espanja, hollanti, italia, japani, kiina, kreikka, norja, portugali (myös Brasilian portugali), puola, ranska, ruotsi, saksa, tanska, tsekki, turkki, unkari ja venäjä.

Lisätietoa Cisco Unified CRM Connector 3.0 -sovelluksesta löytyy osoitteesta www.cisco.com/go/microsoftsmb.

Lisätietoa:
Cisco Systems Finland Oy, puh. 0204 7061 Tietoliikenneasiantuntija Sami Laaksonen sami.laaksonen@cisco.com

Alkuperäinen englanninkielinen tiedote:
http://newsroom.cisco.com/dlls/2006/prod_110106.html

###

Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO), maailman johtava internet-järjestelmien toimittaja, on jo 20 vuotta toiminut alan vastuullisena suunnannäyttäjänä tuottaen innovatiivisia avainteknologioita ja tuotteita. Tietoa Ciscosta löydät osoitteesta http://www.cisco.com ja http://www.cisco.fi ja viimeisimmät uutiset osoitteesta http://newsroom.cisco.com. Ciscon laitteet Euroopassa toimittaa Cisco Systems International BV, Cisco Systems, Inc.:in täysin omistama tytäryhtiö.