14.02.2006

Trend Micro ja Cisco suojaavat yritykset muuttuvilta tietoturvauhilta - Trend Micron ohjelmistot osaksi Ciscon ASA 5500 -tuoteperheen tietoturvalaitteita

Cisco Systems tuo markkinoille Trend Micron tietoturvaohjelmistoja sisältävät Cisco Adaptive Security Appliance (ASA) 5500 -tuoteperheen tietoturvalaitteet. Laitteet suojaavat yritysten verkot kaikilta tietoturvauhilta yhdellä keskitetysti hallitulla ratkaisulla. Trend Micro toimittaa laitteisiin ohjelmistot virusten torjuntaan ja roskapostin suodatukseen, suojan tietojen kalastelua vastaan sekä teknologian sisällön ja www-osoitteiden tarkastamiseen.

Cisco ASA 5500 CSC-SSM (Content Security and Control Security Services Module) -laitteet sisältävät Trend Micron tietoturvateknologioiden lisäksi muun muassa palomuurin, tunkeutumisenestojärjestelmän ja VPN-verkkotuen. Trend Micron TrendLabs-laboratorio päivittää laitteiden tietoturvaohjelmistot käytön aikana automaattisesti, mikä takaa tietoturvan jatkuvan ajantasaisuuden. Yhteistyö on jatkoa Trend Micron ja Ciscon syyskuussa 2005 esittelemälle Cisco Incident Control System (ICS) -järjestelmälle.

"Trend Micron palkitun teknologian ansiosta pystymme toteuttamaan integroituja tietoturvaratkaisuja, jotka suojaavat yritykset kaikilta tietoturvauhilta jo ennen kuin uhat pääsevät yritysten verkon rajaa pidemmälle. Yhteistyö Trend Micron kanssa on kiinteä osa strategiaamme, jolla haluamme turvata asiakkaamme jatkuvasti muuttuvilta tietoturvauhilta", sanoo Ciscon varatoimitusjohtaja Richard Palmer.

"Tarjoamalla tietoturvateknologiaamme Cisco ASA 5500 -laitteisiin vahvistamme edelleen asemaamme yritysten verkot suojaavien teknologioiden johtavana kehittäjänä maailmassa. Yhteistyömme Ciscon kanssa tuo yrityksille mahdollisuuden suojautua yhä monimutkaistuvilta ja ennakoimattomiksi muuttuvilta tietoturvauhilta," Trend Micron pääjohtaja ja perustaja Eva Chen sanoo.

Cisco ASA 5500 -laitteisiin integroitu Trend Micron sisällönsuodatusteknologia mahdollistaa muun muassa sekä tulevan että lähtevän http-, smtp-, pop3-, ja ftp-liikenteen valvonnan ja haitallisen liikenteen estämisen. Cisco ASA 5500 -laitteita voi käyttää Trend Micron Control Manager -konsolilla, joka mahdollistaa useiden laitteiden keskitetyn hallinnan.

Lisätietoja: Veli-Pekka Kusmin Myynti-insinööri Trend Micro 040 596 7181 veli-pekka_kusmin@trendmicro.com

Sami Iivarinen Tietoliikenneasiantuntija Cisco Systems Finland Oy 020 470 61 sami.iivarinen@cisco.com

Mikko Seppinen Netprofile Finland Oy (09) 681 2080 mikko@netprofile.fi

Trend Micro on maailman johtavia verkkopohjaisten ja keskitetysti hallittavien virustorjunta- ja sisällönsuojausohjelmistojen ja -palveluiden toimittajia. Yrityksen tuotteita käytetään yrityksissä ja yhteisöissä kaikkialla maailmassa. Suojaamalla tiedostopalvelimilla, sähköpostipalvelimilla ja yhdyskäytävässä liikkuvan datan Trend Micro auttaa yrityksiä ja yhteisöjä pysäyttämään virukset keskitetysti ennen kuin virukset pääsevät käyttäjien koneille. Lisätietoja ja tuotteiden testiversiot ovat saatavissa osoitteessa www.trendmicro-europe.com.

Cisco Systems, maailman johtava internet-järjestelmien toimittaja on jo 20 vuotta toiminut alan vastuullisena suunnannäyttäjänä tuottaen innovatiivisia teknologioita ja tuotteita. Lisätietoja yrityksestä ja sen tuotteista osoitteissa www.cisco.fi ja www.cisco.com