Cisco julkisti lisää innovaatioita ja parannuksia maailman myydyimpään verkkolaitteeseen, Catalyst 6500 -kytkinsarjaan

04.07.2006

Cisco Systems® julkisti uusia ja parannettuja ohjelmisto-ominaisuuksia useisiin palvelumoduuleihin Cisco Catalyst® 6500 -sarjan kytkimiin. Uudet ominaisuudet tuovat lisää älykkyyttä, joustavuutta ja integroituja ominaisuuksia maailman eniten myytyyn verkkolaitealustaan ja auttavat asiakkaita nopeuttamaan tärkeiden sovellusten käyttöä, yksinkertaistamaan IT-arkkitehtuuriaan ja alentamaan elinkaarikustannuksia.

Tuoreimmat innovaatiot sisältävät mm.

  • sovellusten, liikenteen ja palvelutasojen entistä kattavammat valvontaominaisuudet uudella Network Analysis Module 3.5 -kortilla.
  • tietoturvan laajentuneet ominaisuudet ja helpompi käytettävyys ja raportointi uudella DDoS Multi-Device Manager (MDM) 1.0 -ratkaisulla
  • sovellusten suorituskyvyn parantaminen ja datakeskusratkaisuiden yksinkertaistaminen uudella Application Control Engine (ACE) -kortilla

Catalyst 6500 -kytkin tarjoaa pitkäikäisen, skaalautuvan ja suorituskykyisen verkkolaitealustan yritysten ja organisaatioiden kriittisten tietoverkkojen perustaksi. Cisco tarjoaa tällä hetkellä yli 20 erilaista palvelumoduulia Catalyst 6500 -sarjaan viidessä eri kategoriassa, jotka ovat tietoturva, sovellus optimointi, verkon valvonta, mobiliteetti sekä IP-viestintä.

Lisätietoa:
Cisco Systems Finland Oy, puh. 0204 7061
tietoliikenneasiantuntija Tomi Jalonen, tomi.jalonen@cisco.com

Alkuperäinen englanninkielinen tiedote:
http://newsroom.cisco.com/dlls/2006/prod_062106.html

###

Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO), maailman johtava internet-järjestelmien toimittaja, on jo 20 vuotta toiminut alan vastuullisena suunnannäyttäjänä tuottaen innovatiivisia avainteknologioita ja tuotteita. Tietoa Ciscosta löydät osoitteesta http://www.cisco.com ja http://www.cisco.fi ja viimeisimmät uutiset osoitteesta http://newsroom.cisco.com. Ciscon laitteet Euroopassa toimittaa Cisco Systems International BV, Cisco Systems, Inc.:in täysin omistama tytäryhtiö.