03.02.2006

Cisco and S&T Romania toteuttavat IP-puhelinjärjestelmän Kaakkois-Euroopan suurimman öljyn- ja kaasuntuottajan kahdeksaan toimipisteeseen

Kaakkois-Euroopan suurin öljyn- ja kaasuntuottaja Petrom valitsi Ciscon IP-viestintäratkaisun optimoidakseen liiketoimintaprosessejaan, parantaakseen toiminnallista tehokkuuttaan ja alentaakseen viestintäkustannuksiaan. Alkuvaiheessa Ciscon IP-puhelinjärjestelmä ulottuu 3 600 käyttäjälle kahdeksassa eri toimipisteessä, ja käyttäjämäärän uskotaan kasvan 10 000–15 000:een seuraavan kolmen–viiden vuoden kuluessa.

Alkuperäinen englanninkielinen tiedote:
http://newsroom.cisco.com/dlls/2006/prod_012606.html

###

Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO), maailman johtava internet-järjestelmien toimittaja, on jo 20 vuotta toiminut alan vastuullisena suunnannäyttäjänä tuottaen innovatiivisia avainteknologioita ja tuotteita. Tietoa Ciscosta löydät osoitteesta http://www.cisco.com ja http://www.cisco.fi ja viimeisimmät uutiset osoitteesta http://newsroom.cisco.com . Ciscon laitteet Euroopassa toimittaa Cisco Systems International BV, Cisco Systems, Inc.:in täysin omistama tytäryhtiö.