Cisco vahvistaa asemaansa reitittimissä julkistamalla uusia tuotteita Cisco 7200 -reititinperheeseen

02.05.2006

Cisco Systems julkisti kolme uutta tuotetta Cisco® 7200 -reititinsarjaan. Uusien tuotteiden myötä WAN- ja MAN-verkkojen palveluita voidaan aggregoida skaalautuvalla, joustavalla ja suorituskykyisellä tavalla. Nyt julkistetut tuotteet auttavat asiakkaita saavuttamaan integroidujen palveluiden - kuten tietoturva-, puhe- ja videopalvelut - vaatimukset tehokkuudesta, tietoturvallisuudesta ja suorituskyvystä.

Uusi Cisco 7200 Networking Processing Engine -prosessorikortti (NPE-G2), Cisco 7200 VPN Services Adapter (VSA) -salausmoduli sekä Cisco 7200 Port Adapter Jacket Card -sovitinkortti mahdollistavat palveluiden tietoturvallisen aggregoinnin STM-1 ja Gigabit Ethernet -nopeuksilla.

Alkuperäinen englanninkielinen tiedote:
http://newsroom.cisco.com/dlls/2006/prod_050106.html

###

Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO), maailman johtava internet-järjestelmien toimittaja, on jo 20 vuotta toiminut alan vastuullisena suunnannäyttäjänä tuottaen innovatiivisia avainteknologioita ja tuotteita. Tietoa Ciscosta löydät osoitteesta http://www.cisco.com ja http://www.cisco.fi ja viimeisimmät uutiset osoitteesta http://newsroom.cisco.com. Ciscon laitteet Euroopassa toimittaa Cisco Systems International BV, Cisco Systems, Inc.:in täysin omistama tytäryhtiö.