10.5.2006

Cisco Systems Finland Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Esa Korvenmaa. Korvenmaa siirtyy Ciscolle TeliaSonera Finland Oyj:n varatoimitusjohtajan tehtävistä. Sitä ennen hän on työskennellyt muun muassa Stonesoft Oyj:n ja Hewlett-Packard Oy:n toimitusjohtajana. Esa Korvenmaa aloittaa uudessa tehtävässään 1.8.2006.

”Cisco on ICT-alan johtava yritys, jonka innovatiiviset tietoverkkotuotteet ja -ratkaisut edustavat alan huipputeknologiaa. Tänä päivänä organisaatioiden kommunikaatiotarpeet kasvavat jatkuvasti ja menestyäkseen niiden on kyettävä hyödyntämään erilaisia viestintäratkaisuja yhä monipuolisemmin. Suomalaiset asiakkaat ovat vaativia, alansa edelläkävijöitä ja haluamme auttaa heitä menestymään entistä paremmin. Uskonkin, että uusi tehtäväni Ciscolla on haastava ja erittäin mielenkiintoinen”, Esa Korvenmaa sanoo.

Uusi toimitusjohtaja tuo tullessaan TeliaSonera Finland Oyj:stä vahvan näkemyksen palvelutarjoajaliiketoiminnasta ja uusien edistyksellisten teknologioiden hyödyntämisestä asiakasratkaisuissa. Korvenmaalla on myös laaja kokemus tietoturva- ja tietoverkkoliiketoiminnasta Hewlett-Packardin ajoilta, jolloin hän toimi Euroopan Network and Service Provider -liiketoimintayksikön vetäjänä.

“Olemme todella iloisia saadessamme erittäin kokeneen ammattilaisen Cisco Systems Finland Oy:n toimitusjohtajaksi. Esa on ICT-alalla tunnettu johtaja, joka on valmis viemään Cisco Systemsin Suomessa seuraavalle tasolle ja jalkauttamaan Ciscon älykkään tietoverkon strategian (Intellingent Information Network, IIN) sekä tuomaan näin lisäarvoa asiakkaidemme ja kumppaneidemme liiketoiminnalle”, sanoo Cisco Systemsin Pohjois-Euroopan johtaja Andy Lockhart.

Lisätietoja:
Cisco Systems Finland Oy,
Marja Mokko,
puhelin 0204 7061 tai marja.mokko@cisco.com

Esa Korvenmaa,
gsm 040 3021000

###

Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO), maailman johtava internet-järjestelmien toimittaja, on jo 20 vuotta toiminut alan vastuullisena suunnannäyttäjänä tuottaen innovatiivisia avainteknologioita ja tuotteita. Tietoa Ciscosta löydät osoitteesta http://www.cisco.com ja http://www.cisco.fi ja viimeisimmät uutiset osoitteesta http://newsroom.cisco.com . Ciscon laitteet Euroopassa toimittaa Cisco Systems International BV, Cisco Systems, Inc.:in täysin omistama tytäryhtiö.