08.03.2006

Cisco ilmoitti ostavansa turvakameroihin erikoistuneen SyPixx Networksin. SyPixx on yksityisessä omistuksessa oleva yritys, joka tarjoaa verkkopohjaisia videovalvontaohjelmistoja ja laitteistoja. Järjestelmä mahdollistaa analogisten valvontakameroiden kytkemisen osaksi avointa IP-verkkoa. Ciscon asiakkaat voivat näin integroida olemassaolevat videovalvontajärjestelmänsä osaksi turvallisuuskonseptiaan.

"Ciscon vastustuskykyisen verkon strategian avulla Cisco on jo osoittanut, että IP-verkko toimii yritysten informaatiosuojan perustana. Tämän yritysoston avulla haluamme osoittaa, että IP-pohjainen tietoverkko voi olla myös alustana yrityksen aineellisen varallisuuden turvaamiselle", kertoo Martin De Beer Cisco Systemsiltä.

Alkuperäinen englanninkielinen tiedote:
http://newsroom.cisco.com/dlls/2006/corp_030706.html?CMP=ILC-001

###

Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO), maailman johtava internet-järjestelmien toimittaja, on jo 20 vuotta toiminut alan vastuullisena suunnannäyttäjänä tuottaen innovatiivisia avainteknologioita ja tuotteita. Tietoa Ciscosta löydät osoitteesta http://www.cisco.com ja http://www.cisco.fi ja viimeisimmät uutiset osoitteesta http://newsroom.cisco.com. Ciscon laitteet Euroopassa toimittaa Cisco Systems International BV, Cisco Systems, Inc.:in täysin omistama tytäryhtiö.