26.10.2005

Cisco lisää tarjontaa pk-sektorilla kustannustehokkaalla ja helposti asennettavalla 4Gbps Fibre Channel -kytkimellä

Cisco julkisti tänään Cisco MDS 9020 -kytkimen. 20-porttinen, 4Gbps Fibre Channel -kytkin on suunniteltu kustannustehokkaaksi ratkaisuksi pienten ja keskisuurten yritysten SAN-verkkoihin (Storage Area Network). Yksinkertaisen käyttöönoton ja hallinnan ansiosta Cisco MDS 9020 on erinomainen ratkaisu pk-yrityksille tai suurempien yritysten haarakonttoreiden pieniin tallennusympäristöihin. Muun muassa EMC, Hitachi Data Systems, HP, IBM, Network Appliance sekä Xiotech aikovat jälleenmyydä tätä kytkintä.

”Pk-sektorilla on suuri tarve edullisille tallennusverkoille, eikä kyseiselle markkinalle ole aiemmin juuri ollut tarjolla sopivia tuotteita. Asiakkaat ovat halukkaita implementoimaan SAN-teknologiaan, jos hinta on kohdallaan ja ratkaisut ovat yksinkertaisia”, kertoo Steve Duplessie, perustaja sekä vanhempi analyytikko The Enterprise Strategy Groupista.

Cisco MDS 9020 -kytkimen avulla organisaatiot voivat ottaa käyttöön kustannustehokkaita, korkean suorituskyvyn omaavia SAN-ratkaisuja, jotka tarjoavat suuryritystason ominaisuuksia, kuten katkottomat ohjelmistopäivitykset, laajan diagnostiikan, nopean ongelmanselvityksen sekä kehittyneen hallinnan Cisco Fabric Managerin avulla. Cisco Fabric Manager on GUI-pohjainen SAN-verkon hallintatyökalu, joka kuuluu Cisco MDS 9020 -tuotteeseen ilman lisäkustannusta. Cisco Fabric Manager auttaa pääkäyttäjiä heidän elintärkeissä tehtävissään, kuten topologioiden määrittelyssä, konfiguroinnissa ja varmennuksessa, provisioinnissa, monitoroinnissa sekä vikojen selvittämisessä.

Cisco MDS 9020 on yhteensopiva MDS-tuoteperheen muiden tuotteiden kanssa, joten se tarjoaa skaalautuvuutta ja tukee investointia pitkällä tähtäimellä, mikäli yritykset haluavat laajentaa SAN -verkkoaan myöhemmin.

Alkuperäinen englanninkielinen tiedote:
http://newsroom.cisco.com/dlls/2005/prod_102505c.html

Lisätietoja:
Cisco Systems Finland Oy, puhelin 0204 7061
Lauri Toropainen, tietoliikenneasiantuntija, lauri.toropainen@cisco.com

###

Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO), maailman johtava internet-järjestelmien toimittaja, on jo 20 vuotta toiminut alan vastuullisena suunnannäyttäjänä tuottaen innovatiivisia avainteknologioita ja tuotteita. Tietoa Ciscosta löydät osoitteesta http://www.cisco.com ja http://www.cisco.fi ja viimeisimmät uutiset osoitteesta http://newsroom.cisco.com. Ciscon laitteet Euroopassa toimittaa Cisco Systems International BV, Cisco Systems, Inc.:in täysin omistama tytäryhtiö.