18.11.2005

Cisco IP Interoperability and Collaboration Systems edustaa nousevaa teknologia-aluetta

Cisco Systems on julkistanut viestintäratkaisun, jossa voidaan integroida erilaisia radiopuhelinpohjaisia järjestelmiä IP-puhe-, video- ja dataliikenteen rinnalle. Seuraavan sukupolven Cisco Internet Protocol Interoperability and Collaboration Systems (IPICS) tuo esimerkiksi turvallisuus- ja hätäpalveluille helpon ja reaaliaikaisen järjestelmän toiminnan perustaksi.

Useiden organisaatioiden toiminta nojaa radiopuhelinliikenteeseen. Nämä radioverkot ovat usein irrallaan muista viestintäjärjestelmistä. Ciscon IPICS-ratkaisulla nämä erilliset verkot saadaan toimimaan keskenään, ja samaan viestintäjärjestelmään saadaan integroitua analogiset puhelimet ja IP-pohjaisten päätelaitteet, kuten esimerkiksi kännykät, kannettavat tietokoneet, IP-puhelimet ja PDA-laitteet.

”Olemme sitä mieltä, että kaikki viestintä tulee muuttumaan IP-viestinnäksi. Cisco IPICS tuo kustannustehokkaan ratkaisun, jolla myös radiopuhelinliikenne saadaan osaksi koko organisaation muuta järjestelmää. Tiedonkulku paranee huomattavasti. Tämä on yksi tuoreista painopistealueistamme”, sanoo Ciscon tuotekehitysjohtaja Charles Giancarlo.

 Alkuperäinen englanninkielinen tiedote:
http://newsroom.cisco.com/dlls/2005/prod_102405.html

Lisätietoja:
Cisco Systems Finland Oy, puhelin 0204 7061
Jukka Nurmi, tietoliikenneasiantuntija, jukka.nurmi@cisco.com

###

Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO), maailman johtava internet-järjestelmien toimittaja, on jo 20 vuotta toiminut alan vastuullisena suunnannäyttäjänä tuottaen innovatiivisia avainteknologioita ja tuotteita. Tietoa Ciscosta löydät osoitteesta http://www.cisco.com ja http://www.cisco.fi ja viimeisimmät uutiset osoitteesta http://newsroom.cisco.com . Ciscon laitteet Euroopassa toimittaa Cisco Systems International BV, Cisco Systems, Inc.:in täysin omistama tytäryhtiö.