17.10.2005

Cisco Application Velocity System ja Wide-area Application Engine tuovat datakeskuksiin ja sivukonttororeihin tietoturvallista ja integroitua sovelluspohjaisuutta

Cisco Systems on julkistanut uudet ratkaisunsa tehostamaan sovelluspohjaista tietojenkäsittelyä datakeskuksissa ja sivukonttoreissa. Ratkaisut tuovat keskitettyjen verkkopohjaisten sovellusten etäkäyttäjille lähiverkon (LAN) suorituskyvyn. Cisco Application Velocity System (AVS) on datakeskuksen sovellusten toimintaa sekä infrastruktuurin konsolidointia tehostavien laitteiden tuoteperhe. Wide-area Application Engine (WAE) taas parantaa sovellusten toimivuutta, suorituskykyä sekä tiedosto- ja datapalveluiden saatavuutta sivukonttoreissa.

“Cisco AVS ja WAE ovat tärkeä osa yrityksemme datakeskusratkaisua, jossa AVS ja WAE parantavat keskitettyjen palveluiden suorituskykyä ja saatavuutta etenkin käytettäessä palveluita muualla kuin itse datakeskuksissa. Sovelluspohjaisuus on tärkeä osa datakeskusratkaisuamme, ja täten se tukee luontevasti myös älykkään tietoverkon strategiaamme”, kertoo George Kurian, Ciscon Application Networking Delivery Business -yksikön johtaja.

Cisco AVS -tuoteperhe sisältää muun muassa Cisco AVS 3120- ja Cisco AVS 3180 -laitteet. Ne tehostavat, monitoroivat ja turvaavat verkkopohjaisten sovellusten toiminnan etäkäyttäjille laajennetussa yritysverkossa ilman, että työasemien tai palvelimien asetuksia täytyy muuttaa. Datakeskuksissa Cisco AVS tehostaa ja optimoi kaikkien HTML- ja XML-pohjaisten sovellusten toiminnan HTTP- ja HTTPS-protokollien yli. Cisco AVS 3120 tarjoaa laajaverkoissa (WAN) verkkopohjaisten sovellusten etäkäyttäjille lähialueverkon (LAN) suorituskyvyn. Cisco AVS 3180 puolestaan seuraa sovelluksien toimintaa ja raportoi niiden vasteajoista kautta koko verkon.

Cisco WAE on seuraavan sukupolven, sivukonttoreille suunnattu monipalvelualusta. Se mahdollistaa jaettujen palvelimien ja tallennusresurssien yhdistämisen keskitetysti hallinnoiduksi datakeskukseksi, ylläpitäen samalla lähiverkon suorituskykytason. Nyt tehtyyn julkistukseen kuuluvat Cisco Wide Area File Services (WAFS) -tiedostopalvelu ja Cisco Application and Content Networking System (ACNS) -sovellusverkkoratkaisu.

Alkuperäinen englanninkielinen tiedote:
http://newsroom.cisco.com/dlls/2005/prod_101305.html?CMP=ILC-001

Lisätietoja:
Cisco Systems Finland Oy, puh. 0204 7061
Tomi Jalonen, tietoliikenneasiantuntija, tomi.jalonen@cisco.com

###

Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO), maailman johtava internet-järjestelmien toimittaja, on jo 20 vuotta toiminut alan vastuullisena suunnannäyttäjänä tuottaen innovatiivisia avainteknologioita ja tuotteita. Tietoa Ciscosta löydät osoitteesta http://www.cisco.com ja http://www.cisco.fi ja viimeisimmät uutiset osoitteesta http://newsroom.cisco.com. Ciscon laitteet Euroopassa toimittaa Cisco Systems International BV, Cisco Systems, Inc.:in täysin omistama tytäryhtiö.