Cisco Catalyst 6500 -kytkinten modulaarinen IOS-käyttöjärjestelmä lisää verkkojen tuottavuutta ja saatavuutta

14.09.2005

Cisco Systems on julkistanut uuden, modulaarisen Internetwork Operating System (IOS) -käyttöjärjestelmän Cisco Catalyst 6500 -sarjan kytkimiinsä. Uusi ohjelmisto mahdollistaa sen, että modulaarisia Cisco IOS -alajärjestelmiä ajetaan omina riippumattomina ja itseparantuvina prosesseinaan. Tämä tehostaa tietoverkon käytettävyyttä ja parantaa sen toimivuutta.

Cisco Catalyst 6500 -sarjan kytkinten uusi modulaarinen IOS-ohjelmisto tuo seuraavia etuja:

  • Process Fault Containment ja Stateful Restart Process -toiminnot minimoivat verkon alhaallaoloajan nopeamman virheiden eristämis- ja palautusprosessin avulla
  • Subsystem In-Service Software Upgrade vähentää ylläpitopäivityksiin kuluvaa alhaallaoloaikaa ja liiketoimintariskejä
  • Embedded Event Manager (EEM) mahdollistaa prosessitason tapahtumien seurannan, jonka avulla voidaan automatisoida aikaa vievät hallintotehtävät ja näin vähentää ylläpitoon kuluvaa aikaa

Cisco Catalyst 6500 -kytkinten verkkoon tuoma lisä-äly tuo helpotusta ajankohtaiseen IT-alan haasteeseen: verkoista on tulossa strateginen osa organisaatioiden IT-infrastruktuuria, mutta toisaalta samanaikaisesti organisaatioiden IT-henkilöstön määrä ei kuitenkaan lisäänny teknologiauudistusten vaatimaan tahtiin.

”Järjestelmässämme on yli 60 Cisco Catalyst 6500 -sarjan kytkintä. Arvioimme, että tuoreet Cisco Catalyst 6500 -sarjan ominaisuudet vähentävät kytkinten ohjelmistopäivityksiin kuluvaa aikaa kuudesta viikosta alle kuuteen tuntiin, koska uusien kytkinten ominaisuuksien myötä päivityksiä voidaan tehdä muulloinkin kuin ennakoitujen käyttökatkosten aikaan viikonloppuisin”, kertoo American Century Investmentsin IT-johtaja Dave Rogers.

Ciscon modulaarinen IOS-ohjelmisto Catalyst 6500 -sarjan kytkimiin on uusin käytännön osoitus Ciscon älykkään tietoverkon strategian (Intelligent Information Network, IIN) etenemisestä. Uudet kytkinominaisuudet ovat osa Ciscon jatkuvaa panostusta lippulaivatuotteeseensa, Catalyst 6500 -sarjaan, erityisesti korkean käytettävyyden verkoissa.

Alkuperäinen englanninkielinen tiedote:
http://newsroom.cisco.com/dlls/2005/prod_082905.html

Lisätietoja:
Cisco Systems Finland Oy
Reijo Mäkipää, tietoliikenneasiantuntija
Puh. 0204 7061
reijo.makipaa@cisco.com

###

Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO), maailman johtava internet-järjestelmien toimittaja, on jo 20 vuotta toiminut alan vastuullisena suunnannäyttäjänä tuottaen innovatiivisia avainteknologioita ja tuotteita. Tietoa Ciscosta löydät osoitteesta http://www.cisco.com ja http://www.cisco.fi ja viimeisimmät uutiset osoitteesta http://newsroom.cisco.com . Ciscon laitteet Euroopassa toimittaa Cisco Systems International BV, Cisco Systems, Inc.:in täysin omistama tytäryhtiö.