14.1.2005

Cisco Systems ja EMC alkavat tarjota yhdessä kokonaisratkaisua monitoimipaikkaisten yritysten tallennusjärjestelmien konsolidointiin yhteen paikkaan. Ratkaisu perustuu Cisco wide area file services (WAFS) –teknologian ja EMC:n verkkotallennusratkaisun (NAS) yhdistämiseen. Kun sivukonttoreiden data konsolidoidaan ratkaisun avulla yhteen keskitettyyn konesaliin, voidaan dataa keskitetysti tallentaa, hallita, suojata ja siihen voidaan tarjota myös pääsy ulkopuolelta keskitysti.

EMC ja Cisco sopivat OEM-sopimuksen tekemisestä. Tähän perustuen Cisco voi myydä ja tukea EMC NS Series/Integrated -verkkotallennusratkaisuja. Cisco suunnittelee tarjoavansa näitä NAS-ratkaisuja yhdessä uuden Cisco File Enginen kanssa.

Cisco File Engine –sarjan laitteet perustuvat WAFS-teknologian hyödyntämiseen. WAFS tarjoaa asiakkaalle LAN-tyyppisen suorituskyvyn keskitettyhin tiedostoihin pääsemiseksi etäällä olevista paikoista.

Alkuperäinen englanninkielinen tiedote:
http://newsroom.cisco.com/dlls/2005/prod_011005.html

Lisätietoja:
EMC Computer-Systems Oy
Lauri Wuorenheimo, maajohtaja
Puh. 0201 202 260

Cisco Systems Finland Oy
Jaakko Hyttinen, tekninen johtaja
Puh. 0204 7061

Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO), maailman johtava internet-järjestelmien toimittaja, on jo 20 vuotta toiminut alan vastuullisena suunnannäyttäjänä tuottaen innovatiivisia avainteknologioita ja tuotteita. Tietoa Ciscosta löydät osoitteesta http://www.cisco.com ja http://www.cisco.fi ja viimeisimmät uutiset osoitteesta http://newsroom.cisco.com. Ciscon laitteet Euroopassa toimittaa Cisco Systems International BV, Cisco Systems, Inc.:in täysin omistama tytäryhtiö.