01.08.2005

Uusi Cisco Clean Access Commercial -ratkaisu vastaa kasvaviin verkon tietoturvan vaatimuksiin

Cisco Systems on julkistanut uuden Cisco Clean Access Commercial -ratkaisun. Tuorein lisäys Ciscon Network Admission Control (NAC) -ohjelmaan tarjoaa kattavaa tietoturvakäytäntöjen ja edellytysten ylläpitoa 250-750 työntekijän yrityksille.

Cisco Clean Access Commercial automaattisesti havaitsee, eristää ja puhdistaa saastuneet tai haavoittumisalttiin langattomat päätelaitteet, jotka pyrkivät yritysverkkoon. Se on tuorein lisä Ciscon NAC-tuotteiden perheeseen, johon kuuluvat laitteet tunnistavat käyttäjät, päätelaitteet ja näiden roolin yritysverkossa. Tunnistaminen tapahtuu heti tunnistuspisteessä. Cisco Clean Access -ratkaisut myös tarkistavat, onko päätelaite yhteneväinen verkon tietoturvakäytäntöjen kanssa, ja torjuu sekä eristää vääränlaiset laitteet.

Cisco Clean Access lisää asiakkaiden NAC-teknologian käyttöönottovaihtoehtoja. NAC:in voi nyt ottaa käyttöön joko NAC-KEHYKSEN tai Cisco Clean Access -perheen tuotteiden avulla.

Alkuperäinen englanninkielinen tiedote:
http://newsroom.cisco.com/dlls/2005/prod_071105.html?CMP=ILC-001

Lisätietoja:
Cisco Systems Finland Oy
Sami Iivarinen , tietoliikenneasiantuntija
Puh. 0204 7061
sami.iivarinen@cisco.com

###

Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO), maailman johtava internet-järjestelmien toimittaja, on jo 20 vuotta toiminut alan vastuullisena suunnannäyttäjänä tuottaen innovatiivisia avainteknologioita ja tuotteita. Tietoa Ciscosta löydät osoitteesta http://www.cisco.com ja http://www.cisco.fi ja viimeisimmät uutiset osoitteesta http://newsroom.cisco.com. Ciscon laitteet Euroopassa toimittaa Cisco Systems International BV, Cisco Systems, Inc.:in täysin omistama tytäryhtiö.