30.05.2005

Turva-agentti estää hyökkäykset jo ennakolta

Fujitsu Services Oy:n tietoturvaratkaisut täydentyvät Cisco Security Agent (CSA) -turvatuotteella. Se tarjoaa lisäturvaa palvelimille ja työasemille, sillä se estää sovellusten normaalista poikkeavan toiminnan. Turva-agentti pysäyttää murtautumiset, matohyökkäykset ja virukset välittömästi, vaikka tietoturvaohjelmia ei olisikaan vielä ennätetty päivittää.

Tietoturvaohjelmien päivitykset ilmestyvät useimmiten vasta, kun vahinko on jo tapahtunut ja haavoittuvuus löytynyt. CSA-turva-agentti suojaa jo ennakolta kriittiset laitteet tuttuja ja tuntemattomia hyökkäyksiä vastaan. Lisäturva antaa aikaa käyttöjärjestelmien ja ohjelmistojen päivittämiselle.

Fujitsu tarjoaa CSA-tuotteen palveluna, joten sen saa käyttöön erittäin helposti. Tietoturva-agentti sopii kohteisiin, joissa tarvitaan erityisen hyvää tietoturvaa. Se toimii yhdessä virustorjuntaohjelmistojen kanssa. CSA suojaa sekä palvelimet että työasemat ja toimii kaikissa käyttöjärjestelmissä.

“Fujitsu on Ciscolle Suomessa yksi tärkeimmistä kumppaneista. Fujitsun Silver-tason Cisco-sertifiointi ja erikoistuminen Ciscon VPN Security -tuotteisiin ovat osoituksia Fujitsun korkeasta Cisco- osaamisesta. Fujitsun vahva panostus palvelutuotteiden kehittämiseen myös Ciscon teknologioilla on luonnollinen jatke hyvälle yhteistyöllemme”, Ciscon myyntijohtaja Reijo Lähde sanoo.

Lisätietoja:
Kehityspäällikkö Mika Hyppönen, Fujitsu, puh. 0500 232 043, mika.hypponen@fi.fujitsu.com
Myyntijohtaja Reijo Lähde, Cisco Systems, puh 0400 651 615, reijo.lahde@cisco.com

Fujitsu Services Oy on tietotekniikan palvelutoimittaja. Yrityksen kehittämät Patja- ja Sohva-toimintamallit siirtävät asiakkaiden perustietotekniikan ja operatiiviset sovellukset Fujitsun vastuulle, jolloin asiakas voi keskittyä omiin, todellista kilpailuetua tuottaviin sovelluksiinsa. Fujitsun osaaminen mobiilipalveluissa, tietoturvassa ja SAP-ratkaisuissa on tunnustettua huippuluokkaa. Suomen Fujitsu kuuluu maailmanlaajuiseen Fujitsu-ryhmään, joka on maailman kolmanneksi suurin it-palvelujen toimittaja.

Fujitsu Services Oy:n vuosiliikevaihto on noin 300 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa on Suomessa 1 800 henkilöä. Maailmanlaajuisesti Fujitsussa on lähes 160 000 työntekijää yli 60 maassa.

Patja ja Sohva ovat Fujitsu Services Oy:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO), maailman johtava internet-järjestelmien toimittaja, on jo 20 vuotta toiminut alan vastuullisena suunnannäyttäjänä tuottaen innovatiivisia avainteknologioita ja tuotteita. Tietoa Ciscosta löydät osoitteesta http://www.cisco.com ja http://www.cisco.fi ja viimeisimmät uutiset osoitteesta http://newsroom.cisco.com. Ciscon laitteet Euroopassa toimittaa Cisco Systems International BV, Cisco Systems, Inc.:in täysin omistama tytäryhtiö.