20.4.2005

Elisa palkittiin Ciscon Silver Partner of the Year –tunnustuksella oman sarjansa parhaana yhteistyökumppanina Pohjois-Euroopassa. Ciscon kumppanipäivillä palkitaan vuosittain Ciscon parhaita kumppaneita Benelux- ja Pohjoismaiden sekä Baltian alueelta eri sarjoissa. Tänä vuonna palkintoja jaettiin 15:ssä eri sarjassa, ja joka sarjassa oli yhdeksän ehdokasta. Suomalaisista kumppaneista Elisa oli ainoa joka valittiin oman sarjansa voittajaksi. Palkinnonjakoseremonia pidettiin Ciscon maailmanlaajuisilla kumppanipäivillä, joka tänä vuonna järjestettiin Vancouverissa, Kanadassa 3.-7. huhtikuuta 2005.

Kriteereinä Elisan tunnustukselle olivat muun muassa kumppanin saavuttama kasvanut asiakastyytyväisyys, liikevaihdon kehitys sekä uusien innovatiivisten palvelujen kehittäminen.

"Elisan saama tunnustus on mieluisa myös Suomen Ciscolle, koska olemme vuosia tehneet määrätietoista yhteistyötä usealla eri teknologia- ja asikasalueella. Viimeisimpänä onnistumisena voidaan mainita IP–pohjaiset viestintäratkaisut. Näissä VoIP–alustan päälle on asiakkaille integroitu toimintoja tehostamaan erilaisia sovelluksia. Usein näissä ratkaisuissa asiakas on ulkoistanut Elisan hoitoon myös tietoturvan ja lähiverkot", kertoo myyntijohtaja Reijo Lähde , Cisco Systems Finland Oy:stä .

"Viimeisen parin vuoden aikana Cisco on noussut meille merkittävimmäksi IP–pohjaisten puheratkaisujen toimittajaksi, ja toisaalta olemme tällä hetkellä Ciscon suurin kumppani tällä alueella Suomessa", toteaa tuotejohtaja Pekka Karppinen Elisalta. "Ensimmäiset asiakasasennukset myös mobiili- ja IP-ympäristöjen asiakastoteutuksista ovat jo käynnissä", Karppinen jatkaa.

"Cisco on sitoutunut tukemaan kumppaneidensa liiketoimintaa. Tämän palkinnon myötä annamme tunnustuksen Elisalle yhtiön erinomaisista saavutuksista kuluneen vuoden aikana", toteaa Suomen Ciscon myyntijohtaja Reijo Lähde.

Lisätietoja:

Elisa Oyj, puhelin 01026 38470
Tuotejohtaja Pekka Karppinen, pekka.karppinen@elisa.fi

Cisco Systems Finland Oy, puhelin 0204 7061
Myyntijohtaja Reijo Lähde, reijo.lahde@cisco.com

Elisa Oyj on täyden palvelun tietoliikenneyritys, joka tarjoaa asiakkailleen monipuoliset puhe- ja datapalvelut, puhelinpalveluratkaisut, asiakaskohtaiset viestintä- ja ICT-ratkaisut, kansainväliset viestintäratkaisut, verkko-operaattoripalvelut sekä yhteyden internetiin ja sisältöpalveluihin.

Elisan liikevaihto vuonna 2004 oli 1,36 miljardia euroa, ja yhtiön palveluksessa oli vuoden 2004 lopussa 5 376 henkilöä. Elisan verkoissa oli vuoden 2004 lopussa yhteensä 1,22 miljoonaa kiinteää puhelinliittymää. Laajakaistaliittymien määrä on merkittävässä kasvussa, ja niitä oli vuoden lopussa 222 307. Elisan verkossa oli vuoden 2004 lopussa 1,38 miljoonaa matkapuhelinliittymää. Helsingin Pörssissä noteeratulla Elisalla on noin 300 000 osakkeenomistajaa, jotka muodostuvat kotimaisista ja ulkomaisista institutionaalisista sijoittajista sekä suomalaisista kotitalouksista.

Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO), maailman johtava internet-järjestelmien toimittaja, on jo 20 vuotta toiminut alan vastuullisena suunnannäyttäjänä tuottaen innovatiivisia avainteknologioita ja tuotteita. Tietoa Ciscosta löydät osoitteesta http://www.cisco.com ja http://www.cisco.fi ja viimeisimmät uutiset osoitteesta http://newsroom.cisco.com . Ciscon laitteet Euroopassa toimittaa Cisco Systems International BV, Cisco Systems, Inc.:in täysin omistama tytäryhtiö.