25.5.2004

Cisco Carrier Routing System tarjoaa operaattoreille uusia liiketoimintamahdollisuuksia

Cisco Systems julkisti uuden reititinratkaisun, Cisco Carrier Routing System (Cisco CRS-1) tarjoaa operaattoreille järjestelmän jatkuvan häiriöttömän toiminnan, edistykselliset mahdollisuudet joustavaan palveluntarjontaan ja pitkän käyttöiän. Cisco CRS-1:n myötä asiakkaiden on mahdollista lisätä verkon kapasiteettia merkittävästi ja tuoda IP-verkkoon uuden sukupolven dataa, ääntä ja liikkuvaa kuvaa hyödyntävät palveluja.

"Cisco CRS-1 on tulosta palveluntarjoajien kanssa yhdessä tehdyistä määrittelyistä miten seuraavan sukupolven IP-verkot parhaiten tukevat data-, ääni- ja liikkuvan kuvan sovelluksia", sanoo Ciscon Routing Technology –yksikön johtaja Mike Volpi. "Ollakseen kannattavia, palveluntarjoajien on hyödynnettävä monipalveluverkon ominaisuuksia pystyäkseen vähentämään kokonaiskustannuksia ja lisätäkseen uutta liikevaihtoa tuovia palveluita. Cisco SRS-1:n myötä verkolta voi odottaa huipputason luotettavuutta, IP-palvelujen joustavuutta ja entistä nopeampaa investointien takaisinmaksuaikaa.

Cisco CRS-1 –reititinratkaisun laitteisto ja ohjelmistot on mahdollista päivittää ilman käyttökatkoksia. Cisco CRS-1 suorituskyky yltää jopa 92 terabitin sekuntinopeuteen asti. Ohjelmistona on Ciscon ohjelmistoperheen uusin jäsen, Cisco IOS XR, joka on suunniteltu klusteroitua järjestelmää varten. Cisco SRS-1 mahdollistaa luotettavan, laajamittaista tiedonsiirtoa vaativat sovellukset kuten video-on-demand, verkkopelaaminen ja reaaliaikaiset vuorovaikutteiset palvelut.

Lisätietoja:

Cisco Systems Finland Oy
tekninen johtaja Timo Sinkkilä
p. 0204 7061
timo.sinkkila@cisco.com

Alkuperäinen englanninkielinen tiedote ja muuta materiaalia: http://newsroom.cisco.com/presskit/crs/

John Chambers ja Mike Volpi webcast-lähetyksessä tiistaina 25.5. klo 19.30, rekisteröidy tästä: http://www.cisco.com/offer/innovation/125225_14

Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO) on maailman johtava internet-järjestelmien toimittaja. Uutisia ja tietoa Ciscosta löydät osoitteesta www.cisco.com. Ciscon laitteet Euroopassa toimittaa Cisco Systems International BV, Cisco Systems, Inc.:in täysin omistama tytäryhtiö.