17.5.2004

Cisco Systems on toimittanut jo 3 miljoonaa IP-puhelinta. Cisco on saavuttanut jälleen yhden merkittävän virstanpylvään, joka on osoitus yrityksen nopeasti kasvavasta ja merkittävästä asemasta IP-puhelinjärjestelmien toimittajana.

Ciscon IP-puhelinjärjestelmiä on tällä hetkellä noin 14 000 yrityksessä ympäri maailman. Fortune 500 -listan yrityksistä 60 prosentilla on IP-puhelinjärjestelmä käytössä. Cisco on markkinoiden nopeimmin kasvava IP-puhelinjärjestelmätoimittaja.

Ciscon kolmannen miljoonan toimitetun IP-puhelimen merkkipaalun saavuttanut puhelin toimitettiin Adobe Systems Inc:lle. Adobe on ottanut Ciscon IP-puhelinjärjestelemät käyttöön kaikissa toimipisteissään maailmanlaajuisesti. Adobella on käytössään 3800 Ciscon IP–puhelinta.

Huimat kasvuluvut IP-puhelimien toimituksissa

Elokuussa 2002 Cisco julkisti toimittaneensa miljoona IP-puhelinta. Vuotta myöhemmin heinäkuussa 2003 Cisco saavutti kahden miljoonan puhelimen virstapylvään. Kahdeksan kuukautta myöhemmin huhtikuussa 2004 Ciscon toimitukset kasvoivat kolmeen miljoonaan IP-puhelimeen ja tällä hetkellä niillä korvataan yli 6000 perinteistä yrityspuhelinta joka työpäivä.

Ciscon IP-puhelimiin on helppo liittää yrityksen liiketoimintakriittisiä sovelluksia ja palveluita, kuten myyntiraportteja, yrityskalenteri- ja matkustuspalveluja. Ciscon IP-puhelimet ovat helposti räätälöitävissä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti, niitä voidaan myös hyödyntää työkaluna inventaarioiden hallinnoinnissa ja verkkosisällön toimittamisessa.

Suomessa Cisco on toimittanut IP-puhelinjärjestelmiä yli sadalle organisaatiolle.

Lisätietoja:
Cisco Systems Finland
Jukka Nurmi, tietoliikenneasiantuntija
p. (09) 878 061
sähköposti: jukka.nurmi@cisco.com

Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO) on maailman johtava internet-järjestelmien toimittaja. Uutisia ja tietoa Ciscosta löydät osoitteesta www.cisco.com. Ciscon laitteet Euroopassa toimittaa Cisco Systems International BV, Cisco Systems, Inc.:in täysin omistama tytäryhtiö.