16.9.2004

Uusien reitittimien avulla niin pienet kuin suuretkin organisaatiot ja palveluntarjoajat voivat ottaa nopeasti käyttöön turvallisia, yhdistettyjä viestintäratkaisuja, jotka parantavat tehokkuutta.

Cisco Systems on julkistanut uusia monipalvelureitittimiä, jotka mahdollistavat turvallisten ja nopeiden data-, puhe-, video- ja muiden kehittyneiden palvelujen tarjoamisen pienille ja keskisuurille organisaatioille, etätoimipisteille sekä osana palveluntarjoajien tarjoamaa hallintapalvelua. Ciscon uudet 1800-, 2800- ja 3800-sarjan monipalvelureitittimet mahdollistavat nykypäivän liiketoiminnan kriittisten viestintäsovellusten nopean ja turvallisen käytön ja luo samalla perustan tulevaisuuden älykkäille tietoverkoille.

Ciscon uudet monipalvelureitittimet ovat keskeinen osa Ciscon vastustuskykyisen verkon (self defending network) tietoturvastrategiaa, joka tähtää siihen, että asiakkaat pystyvät parantamaan verkon kykyä tunnistaa ja estää uhkia ja mukautua niihin integroimalla tietoturvan koko verkkoinfrastruktuuriin. Uusiin monipalvelureitittimiin sisältyy alan kattavin valikoima tietoturvapalveluja. Kaikissa julkistetuissa reitittimissä on mm. sisäänrakennettu VPN-salauskortti, järjestelmän hallintaa helpottava intuitiivinen Router & Security Device Manager (SDM) -hallintaohjelma, Ciscon IOS-ohjelmistopohjainen VPN-palomuuri sekä palvelimiin kohdistuvia hyökkäyksiä estävä Intrusion Prevention (IPS) –järjestelmä.

Reitittimiin sisältyvän tietoturvan lisäksi Cisco tarjoaa alan johtavia puhelinpalveluja, jotka on integroitu suoraan reitittimiin ja jotka antavat asiakkaille mahdollisuuden hyödyntää puhelinjärjestelmäpalveluja erittäin joustavasti samalla, kun ne tarjoavat tehokkaampia yhdistettyjä data- ja puhepalveluja yhdessä järjestelmässä.

Ciscon 2800- ja 3800-sarjan reitittimiin on integroitu Ciscon CallManager Express- ja Unity Express -järjestelmien uudet versiot, joiden avulla asiakkaat voivat ottaa käyttöön uusia, toimintaa tehostavia IP-pohjaisia viestintäpalveluja. Pienet ja keskisuuret organisaatiot voivat kätevästi korvata vanhentuvat pienet puhelinvaihteensa ja muut keskeiset järjestelmänsä kattavalla IP-pohjaisella puhelinjärjestelmä-, puheposti- ja automaattivälittäjä -ratkaisulla. Kun data- ja puhepalvelut yhdistetään yhdeksi ratkaisuksi, näiden palvelujen käyttö, hallinta ja ylläpito helpottuu yrityksessä, tuottavuus lisääntyy ja käyttökustannukset alenevat.

Lisätietoja:

Cisco Systems Finland Oy
tietoliikenneasiantuntija Irene Jäämaa
p. 0204 7061, irene.jaamaa@cisco.com

newsroom.cisco.com/routing/

Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO), maailman johtava internet-järjestelmien toimittaja, on jo 20 vuotta toiminut alan vastuullisena suunnannäyttäjänä tuottaen innovatiivisia avainteknologioita ja tuotteita. Tietoa Ciscosta löydät osoitteesta www.cisco.com ja www.cisco.fi ja viimeisimmät uutiset osoitteesta newsroom.cisco.com. Ciscon laitteet Euroopassa toimittaa Cisco Systems International BV, Cisco Systems, Inc.:in täysin omistama tytäryhtiö.