7.6.2004

Cisco Systems ja Trend Micro integroivat Trend Micron virustentorjuntateknologian ja palvelut Ciscon verkkoarkkitehtuuriin. Yhteistyö laajentaa aiemmin julkistettua Cisco Network Admission Control -ohjelmaa, joka auttaa asiakkaita tunnistamaan ja ehkäisemään ennalta verkkojen turvallisuusuhkia.

Yhteistyössä hyödynnetään Trend Micron palkittua Enterprise Protection -strategiaa, jonka avulla virusten ja matojen hyökkäyksiä voidaan torjua ennakoivasti. Pelkästään perinteisillä virustentorjuntaohjelmistoilla ei pystytä löytämään monimutkaisia ja koko ajan muuttuvia uhkia. Asiakkaat kokevat, että hyökkäysten torjuminen edellyttää järjestelmätason ratkaisuja. Näihin ratkaisuihin, jotka tekevät mahdolliseksi monitasoisen puolustautumisen hyökkäyksiä vastaan, tarvitaan alan johtavien yritysten yhteistyötä.

"Asiakkaiden liiketoiminta kärsii verkkojen madoista, haavoittuvuuksista ja järjestelmävaurioista. Vaatimukset monipuolisemmille uhkien ennaltaehkäisyn menetelmille kasvavat", sanoo Trend Micron pääjohtaja ja perustaja Steve Chang.

Cisco integroi Trend Micron virusten ja matojen tunnistuksen Cisco Intrusion Detection System –ohjelmistoon., joka toimii Ciscon IOS-reitittimissä, Cisco Catalyst –kytkimissä ja Ciscon tietoturvaratkaisuissa.

"Ciscolla on ilo kertoa yhteistyön laajentamisesta Trend Micron kanssa, Ciscon VPN- ja tietoturvayksikön johtaja Richard Palmer kommentoi. "Yhteistoiminta kertoo kummankin yrityksen sitoutumisesta toimittamaan entistä tehokkaampia ja edullisempia tietoturvaratkaisuja asiakkailleen."

Alkuperäinen englanninkielinen tiedote verkossa:
http://newsroom.cisco.com/dlls/2004/prod_060704.html?CMP=ILC-001

Lisätietoja:

Cisco Systems Finland Oy
Tietoliikenneasiantuntija
Sami Iivarinen
p. 0204 7061
sami.iivarinen@cisco.com

Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO) on maailman johtava internet-järjestelmien toimittaja. Uutisia ja tietoa Ciscosta löydät osoitteesta www.cisco.com. Ciscon laitteet Euroopassa toimittaa Cisco Systems International BV, Cisco Systems, Inc.:in täysin omistama tytäryhtiö.