4.3.2004

Cisco Systems on vahvasti esillä CeBIT-messuilla 18.-24.3.2004. Ciscon messuosaston (halli 13, osasto C58) teemana on älykäs tietoverkko. Osastolla on esillä mm. tulevaisuuden työpöytä, pankkikonttori, itseään suojaava tietoverkko ja älykäs ostoskärry.

Älykkyys ujuttautuu yhä syvemmälle tietoverkkoihin, mikä edesauttaa videopuheluiden ja virtuaalisen yhteistyön kaltaisten palveluiden synnyttämistä. Ciscon 1400 neliön messuosasto esittelee verkkoteknologian viimeisimmät kehitysaskeleet. Messuosastolla on läsnä noin 40 Ciscon kumppania, jotka tarjoavat erilaisia räätälöityjä verkkoratkaisuja.

Ciscon messuosaston lippulaivoja on "tulevaisuuden työpöytä", joka paljastaa kuinka yhdentyvät IP-pohjaiset palvelut tulevat mullistamaan yritysten toimintaa. "Tulevaisuuden työpöytä" vähentää huomattavasti mm. liikematkailun tarvetta. Cisco esittelee myös"itseään suojaavan tietoverkon", joka puolustaa yrityksen IT-investointeja tietomurroilta ja Mydoomin kaltaisilta viruksilta. SWANin (Structured Wireless Aware Networking) avulla yritykset voivat puolestaan asentaa ja hallinnoida jopa tuhansia langattomia tukiasemia.

Vähittäiskaupan ratkaisuina on esillä "Tosiaikainen kauppa". Ratkaisu sisältää älykkään ostoskärryn, jossa on sisäänrakennettu verkkopääte. Laite avustaa tavaroiden löytämisessä, neuvoo resepteissä ja tarjoaa alennuskuponkeja.

Lisäksi CeBITissä ovat esillä julkishallinnolle suunnatut ratkaisut, Linksysin verkkotuotteet koteihin ja verkkotallennuksen viimeisimmät kehitysaskeleet. Cisco esittelee myös kuinka pienet ja keskisuuret yritykset voivat yksinkertaistaa verkkorakenteitaan ja tarjota samalla työntekijöille uusia palveluita ja sovelluksia.

Mikäli haluat osallistua Ciscon tiedotustilaisuuksiin tai tavata Ciscon avainhenkilöitä ja asiantuntijoita CeBITissä, ota yhteyttä:

Liisa Kivelä / Anja Boxberg
BNL Euro RSCG
p. (09) 7515 1100
cisco@bnl.fi

Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO) on maailman johtava internet-järjestelmien toimittaja. Uutisia ja tietoa Ciscosta löydät osoitteesta www.cisco.com. Ciscon laitteet Euroopassa toimittaa Cisco Systems International BV, Cisco Systems, Inc.:in täysin omistama tytäryhtiö.