NETWISE ensimmäinen Cisco CallManager 4.0-sertifioitu puhelujen välitysympäristö ja tavoitettavuusjärjestelmä

17.6.2004

Cisco Systemsin NSITE-laboratoriossa menestyksekkäästi suoritettu IVT-testi (Interoberability Verification Testing) merkitsee Netwisen ja Ciscon läheisen yhteistyön syventymistä entisestään. Netwise kuuluu Ciscon AVVID-kumppaniohjelmaan ja on aiemminkin kehittänyt tuotteita läheisessä yhteistyössä Ciscon kanssa täydellisen yhteensopivuuden varmistamiseksi. Ciscon johtavat IP-puheluratkaisut täydentyvät joustavasti ja helposti sertifioitujen kumppanien tarjoamilla ohjelmistoilla.

Netwise on maailmanlaajuisestikin ensimmäinen Attendant Console -tuoteperheen Cisco-kumppani, jonka tuotteet ovat läpikäyneet kaikki CCM 4.0 -ympäristöön liittyvät testit. Tämä merkitsee käytännössä CCM 4.0- ja Netwise CTC 2.2* -toimitusten aloittamista, mikä avaa asiakkaille uusia mahdollisuuksia IP-puhelujen saralla.

"Olemme tietysti hyvin iloisia ollessamme ensimmäinen kumppani, jolle suotiin mahdollisuus läpikäydä perusteelliset IVT-testit. Uskomme Ciscon AVVID-ohjelmaan ja tuotteiden sertifiointiin asiakkaan etujen varmistamiseksi. Vain näin voimme varmistaa, että asiakastyytyväisyys pysyy jatkossakin yhtä hyvänä. Netwisella ja Ciscolla on jo yli 100 yhteistä CallManager- ja CTC-asiakasta ja uskomme markkinajohtajuutemme vain vahvistuvan entisestään tällä alueella", toteaa Netwisen Country Manager Kimmo Niemistö.

*) Netwise CTC 2.2 = Netwise CMG Telephony Server 2.2 for Cisco CallManager

Lisätietoja:
Ulf Blomkvist, Tuotepäällikkö, Netwise AB
Puh: +46 8 633 75 28
Sähköposti: ulf.blomkvist@netwise.se

Netwise Oy on Tukholman pörssissä noteeratun Netwise AB:n täysin omistama tytäryhtiö. Netwise kehittää ja myy keskisuurille ja suurille organisaatioille tarkoitettuja tavoitettavuus- ja infojärjestelmäohjelmistoja (Presence and Availability Management) ja niihin liittyviä palveluja. Yritys on pohjoismaiden johtava toimija tällä vahvasti kasvavalla alalla. Netwisen modulaarinen ja alustariippumaton Contact Management-tuotekonsepti (CMG) mahdollistaa kehittyneet ratkaisut organisaatioiden nykyisiin ja tuleviin viestintätarpeisiin. Netwise perustettiin 1992 ja yrityksellä on tänään n. 75 työntekijää Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa sekä Saksassa. Yrityksellä on pohjoismaissa yli 800 asiakasta. Lisätietoja www.netwise.fi