20.3.2006

EMC Computer-Systems Oy palkittiin Cisco Systemsin Partner Summit 2006 -kumppanitapahtumassa Solutions Partner of the Year -tunnustuksella Pohjois-Euroopan sarjassa. Cisco Systemsin Solutions Partner of the Year -tunnustuksen saa yritys, joka on osoittanut erinomaista kykyä yhdistää omat vahvuutensa Ciscon älykkään tietoverkon strategiaan (Intelligent Information Network, INN). EMC on kehittänyt innovatiivisia, alan johtavia palveluja, ratkaisuja ja sovelluksia sekä auttanut asiakkaitaan parantamaan kilpailukykyään ratkaisulähtöisen lähestymistavan avulla.

"EMC on aktiivisin ja innovatiivisin Ciscon kumppani tallennusratkaisujen alueella. Yhtiö on toimittanut uudenlaisia virtualisoituja tallennusratkaisuja, jotka vastaavat entistä paremmin asiakkaiden tarpeita. Kapasiteetin hyödyntäminen, joustava infrastruktuuri ja liiketoiminnan jatkuvuus ovat nykyaikaiselle ICT-ympäristölle asetettavia vaatimuksia. EMC on voittanut useita kymmeniä uusia asiakkuuksia erityisesti julkisella sektorilla, terveydenhuollossa ja palveluoperaattoreilla. Useimmat näistä ratkaisuista pitävät sisällään uusinta Cisco MDS
-teknologiaa. Tämän palkinnon myötä annamme tunnustuksen EMC:lle yhtiön erinomaisista saavutuksista kuluneen vuoden aikana", toteaa myyntijohtaja Reijo Lähde Cisco Systems Finland Oy:stä.

"EMC:n tallennusjärjestelmästrategia perustuu avoimuuteen ja yhteisiin standardeihin, joiden tuomia etuja myös asiakkaat arvostavat. Ciscon MDS -kytkinteknologia noudattaa samaa avoimuuden periaatetta ja soveltuu hyvin osaksi EMC:n ratkaisutarjontaa. EMC:n kokonaisratkaisujen avulla useat asiakkaat ovat laajentaneet kustannustehokkaasti aiemmin yhteen valmistajaan lukittua tallennusverkkoaan. EMC:n ja Ciscon saumaton yhteistyö turvaa monipuolisten tietoliikenne- ja virtualisointimahdollisuuksien hyödyntämisen osana tallennusratkaisuja myös tulevaisuudessa", sanoo EMC:n maajohtaja Lauri Wuorenheimo.

Ciscon Partner Summit 2006 -kumppanitapahtumassa palkitaan vuosittain Ciscon parhaat kumppanit Pohjois-Euroopan (Benelux- ja Pohjoismaat) alueelta eri sarjoissa. Tänä vuonna Partner Summit pidettiin San Diegossa, Kaliforniassa.

Lisätietoja:

Cisco Systems Finland Oy, puhelin 0204 7061
Reijo Lähde, myyntijohtaja, reijo.lahde@cisco.com, gsm. 0400 651 615
EMC Computer-Systems Oy, maajohtaja Lauri Wuorenheimo, Puh. 0201 202 260, gsm. 0400 637 377, wuorenheimo_lauri@emc.com

Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO), maailman johtava internet-järjestelmien toimittaja, on jo 20 vuotta toiminut alan vastuullisena suunnannäyttäjänä tuottaen innovatiivisia avainteknologioita ja tuotteita. Tietoa Ciscosta löydät osoitteesta http://www.cisco.com ja http://www.cisco.fi ja viimeisimmät uutiset osoitteesta http://newsroom.cisco.com. Ciscon laitteet Euroopassa toimittaa Cisco Systems International BV, Cisco Systems, Inc.:in täysin omistama tytäryhtiö.

EMC Computer-Systems Oy:n emoyhtiö EMC Corporation (NYSE:EMC) on maailman johtava tiedonhallinta- ja tallennusratkaisujen, -tuotteiden ja -palvelujen toimittaja. Yhtiö auttaa organisaatioita hyödyntämään tietopääomaansa kustannustehokkaasti tiedon elinkaaren kaikissa vaiheissa. EMC:n liikevaihto vuonna 2005 oli 9,66 miljardia dollaria. www.emc.fi