20.3.2006

Elisa Oyj palkittiin Cisco Systemsin Partner Summit 2006 -kumppanitapahtumassa IP Communications Partner of theYear-tunnustuksella Pohjois-Euroopan sarjassa.

Cisco Systemsin IP Communications Partner of the Year-tunnustuksen saamisen kriteerinä ovat merkittävät panostukset IP-viestintäratkaisuihin. Elisa Oyj on näyttänyt tietä tarjoamalla innovatiivisia ja markkinoiden johtavia IP-teknologiaa hyödyntäviä palveluja, ratkaisuja ja sovelluksia useille eri asiakkaille ja toimialoille.

"Elisa on kasvattanut markkinaosuuttaan tarjoamalla kehittyneitä ja hallittuja palveluja, jotka pohjautuvat LAN-, WAN-, tietoturva- ja IP-puheratkaisuihin. Vuonna 2005 Elisa teki ennätyksen asentamalla 8 500 Cisco IP-puhelinta yli 30 asiakkaalle, yli sadalle eri paikkakunnalle. Suurin asennus tehtiin oikeusministeriölle, jonka noin kolmeen sataan toimipisteeseen asennetaan yli 12 000 IP-puhelinta vuoden 2006 loppuun mennessä. Tämä oli erittäin merkittävä läpimurto niin Elisalle kuin Ciscollekin", sanoo myyntijohtaja Reijo Lähde Cisco Systems Finland Oy:stä.

"Elisa haluaa olla mukana kehittämässä asiakkaan viestintäratkaisuja, jotka pohjautuvat luotettavaan ja edistykselliseen teknologiaan. Yhdessä Ciscon kanssa olemme päässeet hyviin tuloksiin ja kumppanuutemme tulevaisuuden näemme entistäkin tiiviimpänä", toteaa osastopäällikkö Timo Rajala Elisa Oyj:stä.

Ciscon Partner Summit -kumppanitapahtumassa palkitaan vuosittain Ciscon parhaat kumppanit Pohjois-Euroopan (Benlux- ja Pohjoismaat) alueelta eri sarjoissa. Tänä vuonna Partner Summit pidettiin San Diegossa, Kaliforniassa.

Lisätietoja:

Cisco Systems Finland Oy, puhelin 0204 7061
Reijo Lähde, myyntijohtaja, reijo.lahde@cisco.com, gsm. 0400 651 615
Elisa Oyj, puhelin 0102 6000
Timo Rajala, Osastopäällikkö, timo.rajala@elisa.fi, gsm. 050 5067 002

Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO), maailman johtava internet-järjestelmien toimittaja, on jo 20 vuotta toiminut alan vastuullisena suunnannäyttäjänä tuottaen innovatiivisia avainteknologioita ja tuotteita. Tietoa Ciscosta löydät osoitteesta http://www.cisco.com ja http://www.cisco.fi ja viimeisimmät uutiset osoitteesta http://newsroom.cisco.com. Ciscon laitteet Euroopassa toimittaa Cisco Systems International BV, Cisco Systems, Inc.:in täysin omistama tytäryhtiö.

Elisa Oyj on johtava suomalainen tietoliikenneyritys, jolta henkilö- ja yritysasiakkaat saavat kaikki tietoliikennealan palvelut: puhe- ja datapalvelut, yhteyden internetiin ja sisältöpalveluihin, asiakaskohtaiset viestintä- ja ICT-ratkaisut sekä verkko-operaattoripalvelut. Kansainvälisiä palveluja Elisa tarjoaa yhdessä Vodafonen ja Telenorin kanssa.

Helsingin pörssissä noteeratun Elisan Oyj:n liikevaihto vuonna 2005 oli 1,34 miljardia euroa. Elisalla on noin 1,3 miljoonaa kiinteän verkon liittymää, joista laajakaistaliittymiä noin 420 000. Elisa on Suomessa laajakaistan markkinajohtaja. Matkapuhelinliittymiä on noin 2 miljoonaa. Elisan palveluksessa on noin 4600 henkilöä.

Saunalahti Group Oyj on Elisan tytäryritys, joka tarjoaa Internet- ja telepalveluita kuluttaja-asiakkaille Saunalahti-nimellä ja yritysasiakkaille EUnet Finland -nimellä.